Cine sunt cei doi soți uciși în propria casă, în localitatea Șimon, Bran. Criminalul a fost reținut

Criminaliștii care anchetează cazul dublului omor care a cutremurat satul Șimon din comuna Bran în această dimineață încă nu au găsit suspect. Pentru cercetări au fost chemați criminaliști de la București.

N.P  (37 de ani), pompier în comună, și A. (32 de ani), soția sa, asistentă la Spitalul de Pediatrie din Brașov, s-au căsătorit anul trecut și aveau visuri mari. Voiau să se mute la Brașov și încercau să își cumpere un apartament., scrie bizbrasov.ro. 

Alertați de colegul de muncă al lui Nicu, fratele și cumnata acestuia au descoperit ușa termopan spartă, iar în dormitorul de la etaj, cele două cadavre desfigurate. Sătenii spun că cei doi ar fi avut un conflict cu un vecin, vărul lui Nicu, angajat al unei firme de pază din Brașov, și că acesta ar fi degenerat de multe ori. Anchetatorii încă nu au anunțat că ar avea vreeun suspect în această dublă crimă.

Reprezentanții Parchetului au declarat că se efectuează cercetări pentru a afla cauzele și motivele dublei crime. Polițiștii au deschis un dosar penal de moarte suspectă și fac cercetări pentru a identifica persoana responsabilă pentru aceste crime.


Cum s-a produs tragedia

O crimă din comuna Bran, sat Șimon zguduie România. Un bărbat și soția sa au fost găsiți morți în propria casă.

Victimele au fost descoperite în zorii zilei de o cumnată care a sunat la 112. Aceștia au fost găsiți într-o baltă de sânge cu capetele desfigurate., scrie brasov.net. 

Mama uneia dintre victime a povestit că de dimineață era programată pentru o operație. Înainte să meargă la o operație, a văzut lumina aprinsă la casa fiului ei, dar nu a bănuit nimic. Când a ajuns la spital a fost sunată de cineva care i-a spus să vină acasă urgent, că fiul ei a fost ucis.


Cei doi soți au fost găsiți morți în aceeași cameră de la etaj, amândoi cu capetele sparte. Arma crimei ar fi un topor. Din sursele noastre, suspectul crimei ar fi o ruda care locuiește chiar lângă și cu care cei doi soți se aflau în conflict de ceva vreme, pe rol existând chiar un proces în acest sens. Din surse neoficiale se pare că s-ar fi certat din cauza unui teren.



 Criminalul a fost reținut după mai multe ore de audieri

„Inculpatul P.I.D. s-a înarmat cu un cuţit şi un topor şi a pătruns prin efracţie (spargerea geamului uneia dintre uşile de acces) în imobilul de domiciliul al soţilor P.A.I. şi P.N.A., situat în localitatea Şimon. În dormitorul soţilor P., inculpatul a aplicat mai multe lovituri cu obiect/obiecte tăietor/tăietoare victimelor P.A.I. şi P.N.A., aceştia decedând ca urmare a loviturilor”, au transmis procurorii.

Criminalul a fost reținut după mai multe ore de audieri. Potrivit oficialilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, el şi-a recunoscut parţial faptele, mărturisind că i-a ucis pe cei doi soţi cu un cuţit şi un topor, pe motiv că avea un conflict mai vechi cu bărbatul, care îi era văr., mai scrie bizbrasov.ro. 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria comunei Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, înlocuiește branșamentele de la locuințele multifamiliale

11 Apr 2024 498

DGASPC Constanța investește în lucrări la trei imobile (DOCUMENT)

30 Mar 2024 449

Licitații publice Constanța Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului investește în lucrări la trei imobile (DOCUMENT)

28 Mar 2024 465

E SOARE AFARA SRL anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul construire parc fotovoltaic, branșamente utilități și organizare executare lucrări

19 Mar 2024 415

Hefe Artizan SRL va construi un spațiu comercial la Mihai Viteazu, județul Constanța

15 Mar 2024 724

Dax Solar One anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare, propus a fi amplasat în Localitatea Cuza Vodă

11 Mar 2024 365

Achiziții Constanța Ce firmă va elabora un studiu de fezabilitate pentru proiectul de racordare la gaze în Valu lui Traian

10 Mar 2024 602

Acte de vandalism la Constanța! Ce sancțiuni riscă cei care distrug florile, pavelele sau stâlpișorii

22 Feb 2024 638

Investiție la Mihai Viteazu, județul Constanța. O firmă din Buzău va amenaja un spațiu comercial

11 Feb 2024 850

RAJA Constanța Mai mulți consumatori au rămas fără apă în urma unei avarii în localitatea Lumina

31 Jan 2024 575

Accident cu scurgeri de gaze în atmosferă, în Argeș. Pompierii intervin (FOTO)

21 Jan 2024 839

Se anunță public obținerea Autorizației de Construcție nr.141 din 29.11.2023

19 Jan 2024 513

SC CSID CONSTRUCT SRL anunță începerea lucrărilor de extindere pentru imobilul teren și/sau construcții, situat în str. Maresal Averescu

18 Jan 2024 619

SC Primaserv SRL anunță începerea lucrărilor pentru imobilul teren și/sau construcții, situat în str. Mărgăritarelor

05 Jan 2024 521

SC Csid Construct SRL anunță începerea lucrărilor de extindere rețea distribuție + branșament gaze naturale, pentru imobilul teren și/sau construcții, situat în str. Zamfira

05 Jan 2024 485