Cine sunt cei rămaşi în cursa pentru un post de Membru al Consiliului de Administrație al Societății Comerciale Confort Urban SRL Constanța

Etapa 1 - Evaluarea și selecția dosarelor de înscriere a candidaturii pentru posturile de Membri ai Consiliului de Administrație al Societății Comerciale CONFORT URBAN SRL Constanța a fost finalizată.   

S-au înregistrat 7 dosare de candidatură care au fost analizate și evaluate conform criteriilor stablite și comunicate public prin anunțul de angajare postat conform cerințelor legale.   

Criteriile de evaluare și selecție a dosarelor de candidatură pentru Etapa 1-Analiza dosarelor de candidatură în vederea întocmirii listei scurte de candidate, au fost următoarele: 
  • Prezentarea dosarului de candidatură;
  • îndeplinirea condițiilor de participare;
  • Experiență în companii similare;
  • Calitatea de manager societăți comerciale publice sau private, membru al CA/administrator în cadrul unor societăți comerciale publice sau private profitabile, sau instituții publice(constituie un avantaj calitatea de manager sau membru al CA/manager în cadrul societăților/regiilor cu același profil de activitate).
Evaluarea dosarelor a fost consemnată în fișa de evaluare a dosarelor de candidatură. Selecția s-a realizat cu respectarea principillor nediscriminării, tratamentului egal și transparența și cu luarea în considerare a specificului domeniului de activitate al societății Confort Urban SRL Constanța.

Dosare de candidatură depuse, analizate și evaluate: 
  • Daniel Darea Membru CA Propus lista scurtă proces de selecţie
  • Marcela Mariana Frigioiu Membru CA Propus lista scurtă proces de selecție
  • Tanţa Muzechearu Membru CA Propus lista scurtă proces de selecție
  • Claudiu George Rădulescu Membru CA Propus lista scurtă proces de selecție
  • Marian Tănase Membru CA Propus lista scurtă proces de selecție
  • Elena Vlad Membru CA Propus lista scurtă proces de selecţie
  • Gabriel Răzvan Zagon Membru CA Propus lista scurtă proces de selecție 
 Toți candidații au fost declarați admiși pe lista scurtă pentru Etapa 2-Interviurile cu candidații selectați pe lista scurtă și selecția finală. 

 Declarația de intenție 

Informarea candidaților ai căror dosar a fost selectat pentru lista scurtă se va face prin prin poștă electronică ocazie cu care va fi comunicată procedura de desfășurare și termenele stabilite pentru etapa 2.

În vederea finalizării procesului de selecție candidații selectați pe lista scurtă sunt invitați să întocmească și să prezinte în fața comisiei de interviu-Declarația de intenție, întocmită pe baz informațiilor cuprinse în
Scrisoarea de Așteptări, făcută publică de către Autoritatea Publică Tutelara.

Declarația de intenție va fi înaintată în scris Autorității PubliceTutelare, conform procedurii, până la data comunicată individual, fiind parte componența a evaluării candidaților aflați în lista scurtă.


Toți candidații, indiferent de poziția pe care doresc să o ocupe în cadrul Consiliului de Administrație vor prezența în Declarația de Intenție viziunea cu privire la dezvoltarea generală pe termen scurt, mediu și lung a întreprinderii publice, astfel încât să poată contribui la rezultatele dorite de acționari și exprimate prin Scrisoarea de Așteptări. 
  
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Constanța Confort Urban SRL, licitație de 3 milioane de euro pentru achiziția de pavele (DOCUMENT)

26 Mar 2024 480

Restricții totale de trafic rutier pe o stradă din municipiul Constanța din cauza lucrărilor de asfaltare. Ce stradă este vizată

26 Mar 2024 436

Modificarea regulamentului privind delegarea gestiunii serviciilor publice în Constanța, pe ordinea de zi a CLM (DOCUMENT)

24 Mar 2024 358

Proiectul bugetului Confort Urban SRL Constanța pentru anul 2024, pe masa consilierilor locali (DOCUMENT)

24 Mar 2024 353

Tribunalul Constanța a admis acțiunea Disan Antrepriza și Construcții contra Premium Lac, fosta firmă a lui Stere Hira, directorul Confort Urban SRL

19 Mar 2024 620

Lucrări pe strada Cuza Vodă din Constanța! Se vor institui restricții totale de trafic rutier

19 Mar 2024 550

Primăria Constanța Se recondiționează carosabilul pe strada Adamclisi. Lucrările se desfășoară cu restricții totale de trafic rutier (FOTO)

15 Mar 2024 538

Decizii ale Consiliului de Administrație Liliana Cristescu, mandat prelungit până în septembrie la conducerea Administrației Fondului Imobiliar SRL

13 Mar 2024 600

Licitații Constanța Confort Urban SRL, licitație deschisă pentru execuția de lucrări de reparații curente (DOCUMENT)

11 Mar 2024 712

Primăria Constanța Se asfaltează carosabilul pe strada Pictor Nicolae Grigorescu din cartierul Anadalchioi (GALERIE FOTO)

08 Mar 2024 372

Știri Constanța Lucrări pe strada Theodor D. Speranția din cartierul Km 5. Sunt anunțate restricții de circulație

06 Mar 2024 473

Cumpărări directe Constanța Art Colosseum SRL, care a elaborat expertiza tehnică a imobilelor de pe amplasamentul viitoarei Săli Polivalente, va furniza servicii de inginerie rutieră pentru Confort Urban SRL (DOCUMENT)

03 Mar 2024 1326

CTBus Traseul liniei 5-40, deviat din nou în Viile noi

01 Mar 2024 387

Primarul Constanței, recurs contra firmei președintelui CA-ului Confort Urban

28 Feb 2024 699

Licitații Constanța Confort Urban SRL cumpără vopsea, diluant și microbile de 1,5 milioane de lei de la Histria Internațional SRL, deținută de familia Bosînceanu (DOCUMENT)

27 Feb 2024 705