Actualitate

Cine sunt cei rămaşi în cursa pentru un post de Membru al Consiliului de Administrație al Societății Comerciale Confort Urban SRL Constanța

Etapa 1 - Evaluarea și selecția dosarelor de înscriere a candidaturii pentru posturile de Membri ai Consiliului de Administrație al Societății Comerciale CONFORT URBAN SRL Constanța a fost finalizată.   

S-au înregistrat 7 dosare de candidatură care au fost analizate și evaluate conform criteriilor stablite și comunicate public prin anunțul de angajare postat conform cerințelor legale.   

Criteriile de evaluare și selecție a dosarelor de candidatură pentru Etapa 1-Analiza dosarelor de candidatură în vederea întocmirii listei scurte de candidate, au fost următoarele: 
 • Prezentarea dosarului de candidatură;
 • îndeplinirea condițiilor de participare;
 • Experiență în companii similare;
 • Calitatea de manager societăți comerciale publice sau private, membru al CA/administrator în cadrul unor societăți comerciale publice sau private profitabile, sau instituții publice(constituie un avantaj calitatea de manager sau membru al CA/manager în cadrul societăților/regiilor cu același profil de activitate).
Evaluarea dosarelor a fost consemnată în fișa de evaluare a dosarelor de candidatură. Selecția s-a realizat cu respectarea principillor nediscriminării, tratamentului egal și transparența și cu luarea în considerare a specificului domeniului de activitate al societății Confort Urban SRL Constanța.

Dosare de candidatură depuse, analizate și evaluate: 
 • Daniel Darea Membru CA Propus lista scurtă proces de selecţie
 • Marcela Mariana Frigioiu Membru CA Propus lista scurtă proces de selecție
 • Tanţa Muzechearu Membru CA Propus lista scurtă proces de selecție
 • Claudiu George Rădulescu Membru CA Propus lista scurtă proces de selecție
 • Marian Tănase Membru CA Propus lista scurtă proces de selecție
 • Elena Vlad Membru CA Propus lista scurtă proces de selecţie
 • Gabriel Răzvan Zagon Membru CA Propus lista scurtă proces de selecție 
 Toți candidații au fost declarați admiși pe lista scurtă pentru Etapa 2-Interviurile cu candidații selectați pe lista scurtă și selecția finală. 

 Declarația de intenție 

Informarea candidaților ai căror dosar a fost selectat pentru lista scurtă se va face prin prin poștă electronică ocazie cu care va fi comunicată procedura de desfășurare și termenele stabilite pentru etapa 2.

În vederea finalizării procesului de selecție candidații selectați pe lista scurtă sunt invitați să întocmească și să prezinte în fața comisiei de interviu-Declarația de intenție, întocmită pe baz informațiilor cuprinse în
Scrisoarea de Așteptări, făcută publică de către Autoritatea Publică Tutelara.

Declarația de intenție va fi înaintată în scris Autorității PubliceTutelare, conform procedurii, până la data comunicată individual, fiind parte componența a evaluării candidaților aflați în lista scurtă.

Toți candidații, indiferent de poziția pe care doresc să o ocupe în cadrul Consiliului de Administrație vor prezența în Declarația de Intenție viziunea cu privire la dezvoltarea generală pe termen scurt, mediu și lung a întreprinderii publice, astfel încât să poată contribui la rezultatele dorite de acționari și exprimate prin Scrisoarea de Așteptări. 
  
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Lucrări de amenajare a unor noi locuri de parcare în municipiul Constanța (galerie foto+video)

15 Feb 2019 741

Semafoarele din Constanța în ton cu Valentine’s Day şi cu Dragobete. Cum vor arăta

13 Feb 2019 798

Se reameajează spațiul din fața blocurilor situate pe bulevardul Tomis, porţiunea cuprinsă între bulevardul Mamaia și strada Nicolae Iorga din Constanţa

13 Feb 2019 433

Atenţie unde vă parcaţi maşinile Continuă lucrările de reabilitare a trotuarelor din Constanţa

13 Feb 2019 426

Proiect menit să reducă numărul accidentelor rutiere produse pe trecerile de pietoni, implementat la Constanța (galerie foto+video)

12 Feb 2019 711

Atenție, constănțeni! Mașinile parcate neregulamentar vor fi ridicate începând cu luna martie

10 Feb 2019 2088

Semaforul de la trecerea de pietoni de pe strada Soveja, în cartierul Tomis 3 din Constanța a fost pus în funcțiune (galerie foto)

07 Feb 2019 3397

Constanța. Au fost demarate lucrările de reabilitare și modernizare a trotuarelor de pe strada Unirii

07 Feb 2019 416

Limitatoare de viteză, montate pe străzile I.L.Caragiale şi Baba Novac din Constanţa

05 Feb 2019 391

Noi locuri de parcare sunt amenajate la Constanța în locul garajelor care au fost deja demolate. În ce zone vor fi realizate parcările (galerie foto)

04 Feb 2019 1043

Atenție șoferi. Au fost amplasate limitatoare de viteză pe două străzi intens circulate din municipiul Constanța (galerie foto)

04 Feb 2019 456

Atenție șoferi! De luni începe ridicarea mașinilor parcate neregulamentar, în Constanța!

02 Feb 2019 577

Constanţa. Schimbare în trafic pe bulevardul 1 Mai, la intersecția cu strada Theodor Burada

01 Feb 2019 1698

Confort Urban SRL şi-a chemat la judecată doi foşti directori. Procesul, suspendat

31 Jan 2019 452

Atenţie şoferi! Se înlocuiesc indicatoarele la trecerile pentru pietoni de pe bulevardul Aurel Vlaicu și din Mamaia (galerie foto)

29 Jan 2019 471