Actualitate

Cine sunt noii administratori ai Cardioscan SRL, firmă înfiinţată de soția primarului, Monica Gaitanidis-Făgădău

  • În vara anului 2017, Centrul Cardioscan din Constanţa a fost preluat de Spitalul Monza

  • Cardioscan a făcut parte din Cardiolife, centru medical de înaltă performanţă în domeniul cardiologiei intervenţionale, lansat în Timişoara

  • În 2019, Centrul Medical Policlinico Di Monza SRL, a decis transferul părţilor sociale către Roho Medical Investments SRL și Lev Alon Care SRL

  • Pe 5 iunie a.c. AGA societății a numit noii administratori

 
Asociații Cardioscan SRL s-au întrunit pe 5 iunie a.c., în cadrul Adunării generale la sediul societății de pe bulevardul Tomis nr. 145, în incinta SCJU Constanța. Asociații care dețin 100% capitalul social al firmei sunt Roho Medical Investments cu sediul social în București, reprezentată de Raluca Niță, în calitate de administrator și Lev Alon Care SRL, cu sediul social în București, reprezentată de Oren Iancovici, în calitate de administrator.
Astfel, cu votul asociaților, reprezentând 100% capitalul social al societății, s-a decis încetarea mandatului de administrator al Oanei Luminița Leahu.
Ca urmare a încetării mandatului de administrator al acesteia, Oren Iancovici devine administrator unic al societății, cu puteri depline de reprezentare.
Asociații au mai decis și numirea unui director financiar în persoana Larisei Adriana Untaru.
În vara anului 2017, Centrul Cardioscan din Constanţa a fost preluat de Spitalul Monza, cel mai mare spital de chirurgie cardiovasculară şi cardiologie intervenţională din ţară, parte a grupului “Policlinico di Monza” din Italia. 
În 2017, acţionarii Cardioscan erau Monica Gaitanidis-Făgădău, soţia lui Decebal Făgădău, primar al Constanţei, şi Bogdan Mut-Vitcu, medic cardiolog din Timişoara. 
Cardioscan a făcut parte din Cardiolife, centru medical de înaltă performanţă în domeniul cardiologiei intervenţionale, lansat în Timişoara.
În momentul preluării de către cei de la Monza, Cardioscan avea un profit net de 767.515 lei, la o cifră de afaceri de aproape 4 milioane de lei.

Potrivit Monitorului Oficial, în 2019, Adunarea Generală a Asociaţilor Cardioscan SRL, cu sediul social în Constanţa, incinta SCJU, în prezenţa asociaţilor: Centrul Medical Policlinico Di Monza SRL, reprezentat de Carmen Drăgan, în calitate de preşedinte al consiliului de administraţie, deţinător a 120 de părţi sociale, reprezentând 96% din capitalul social al societăţii, şi Carmen Drăgan, în calitate de acţionar, deţinătoare a 5 părţi sociale, reprezentând 4% din capitalul social al societăţii, au decis următoarele: asociaţii aprobă în unanimitate transferul părţilor sociale deţinute în societate de către asociaţi, astfel: Monza transferă un număr de 120 părţi sociale, reprezentând 96% din capitalul social al societăţii, şi Carmen Drăgan transferă un număr de 5 părţi sociale, reprezentând 4% din capitalul social al societăţii Cardioscan către Roho Medical Investments SRL, cu sediul în Bucureşti, care dobândeşte 124 părţi sociale, reprezentând 99,2% din capitalul social al societăţii. Totodată, 0,8% din capitalul social al societăţii Cardioscan a fost transferat către Lev Alon Care SRL, cu sediul tot în capitală.

Citește și:

Înfiinţată de Monica Gaitanidis-Făgădău şi Bogdan Mut-Vitcu. Cine sunt noii acţionari ai Cardioscan SRL?


Noi precizări legate de tranzacţia dintre Centrul Medical „Policlinico di Monza“ SRL şi Cardioscan SRL

Din culisele tranzacţiei realizate de Monica Gaitanidis Făgădău şi dr. Bogdan Mut şi Centrul Medical „Policlinico di Monza“, noul acţionar unic al Cardioscan Ce spune conducerea Spitalului Judeţean despre contractul care expira în 2026
 
Din culisele tranzacţiei realizate de Monica Gaitanidis Făgădău şi dr. Bogdan Mut şi Centrul Medical „Policlinico di Monza“, noul acţionar unic al Cardioscan Ce spune conducerea Spitalului Judeţean despre contractul care expira în 2026

Tranzacţie efectuată de soţia primarului Decebal Făgădău. Centrul Cardioscan din Constanţa preluat de Spitalul Monza

Pe cât s-au înţeles! ZIUA de Constanţa prezintă contractul Cardioscan încheiat cu Spitalul Judeţean valabil 15 ani! (document)


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Înfiinţată de Monica Gaitanidis-Făgădău şi Bogdan Mut-Vitcu. Cine sunt noii acţionari ai Cardioscan SRL?

23 Nov 2019 2247

Noi precizări legate de tranzacţia dintre Centrul Medical „Policlinico di Monza“ SRL şi Cardioscan SRL

20 Oct 2017 3370

Din culisele tranzacţiei realizate de Monica Gaitanidis Făgădău şi dr. Bogdan Mut şi Centrul Medical „Policlinico di Monza“, noul acţionar unic al Cardioscan Ce spune conducerea Spitalului Judeţean despre contractul care expira în 2026

21 Jul 2017 8677

Tranzacție efectuată de soția primarului Decebal Făgădău. Centrul Cardioscan din Constanța preluat de Spitalul Monza

19 Jul 2017 6227

Victimă a sistemului de sănătate? Un constănţean a dat în judecată Spitalul Judeţean după ce a fost operat la Cardioscan. Ce solicită fostul pacient şi de ce

27 Feb 2017 26423

Jaful descoperit de Curtea de Conturi la Spitalul Judeţean Constanţa. Asocierea Pozitron - Medimar - Cardioscan, în raport (document)

03 Feb 2017 30680

Ce a aprobat noul Consiliu de Administraţie al Spitalului Judeţean Va primi Cardioscan 50.000 de euro pe lună de la CJC?

30 Jul 2016 4122

Pe cât s-au înţeles! ZIUA de Constanţa prezintă contractul Cardioscan încheiat cu Spitalul Judeţean valabil 15 ani! (document)

22 Jul 2016 9315

CJC va studia oportunitatea serviciilor Cardioscan Managerul Grasa îi vrea în spital, dr. Mut gândeşte în termeni de business (document)

15 Jul 2016 4735

Sondaj de opinie 74% dintre respondenţi, sceptici privind punerea în funcţiune a angiografului primit gratis de Spitalul Judeţean Constanţa

21 Dec 2015 2516

UPDATE. Căpăţînă protejează Cardioscan? Dr. Deac - „Constanţa nu a reuşit să obţină autorizaţiile pentru angiograf. Este rea-voinţă!“ (galerie foto)

10 Dec 2015 8263

Umbra lui StrutinskySoţia vicelui Făgădău, de la Pozimed la Cardioscan (document)

29 Aug 2012 9054

Cine are grijă de inimile noastreMisterul Cardiolife

19 Jun 2012 13845