Cine sunt noii administratori ai societăţii Euro Shipping Services SRL

Mircea-Marius Banias, Laurenţiu Mironescu şi Elena-Doina Bălan, în calitate de asociaţi ai societăţii Euro Shipping Services SRL, au adoptat, pe data de  04.07.2018, unele hotărâri importante.
 
Astfel, a fost aprobată retragerea din funcţia de administrator şi descărcarea de gestiune a lui Ciprian-George Ulmeanu.
În funcţia de administratori au fost numiţi Adriana-Carmen Mironescu şi Emil Banias, pentru o perioadă nelimitată, cu puteri depline de administrare, împreună sau separat. Actul constitutiv al societăţii se actualizează cu modificările prezentei hotărâri. Deciziile Adunării Generale a Asociaţilor au fost publicate în Monitorul Oficial.
 
Reamintim că, recent, asociaţii societăţii Euro River Transport SRL, Euro Shipping Services SRL, reprezentată legal prin administrator Adriana-Carmen Mironescu, şi Emilian Macarie au luat o serie de hotărâri importante în Adunarea Generală a Asociaţilor din data de 4.07.2018. Astfel, a fost aprobată retragerea din funcţia de administrator şi descărcarea de gestiune a lui Ciprian-George Ulmeanu şi a Monicăi Buzatu. În funcţia de administratori au fost numite următoarele persoane: Adriana Carmen Mironescu, Emil Banias şi Emilian Macarie. Administratorii sunt numiţi pentru o perioadă nelimitată, cu puteri depline de administrare, împreună sau separat.
Deciziile Adunării Generale a Asociaţilor Euro River Transport SRL din data de 4.07.2018 au fost publicate în Monitorul Oficial.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Companie nouă și afaceri cu Georgia! Sea Container Services SRL cifră de afaceri record peste 20 milioane euro

14 May 2023 2909

Deputatul Mircea Banias și Laurenţiu Mironescu, cooptați în Euro River Transport SRL

14 Feb 2023 2218

Modificări în firma Euro Shipping Services SRL administrată de Emil Banias, director sucursale în cadrul CNAPMC (DOCUMENTE)

14 Dec 2022 2483

Declarații de avere! Mircea Marius Banias, fost senator, în prezent deputat – averea și interesele! Din 2013 până în prezent (DOCUMENTE)

11 Aug 2022 2874

Schimbări importante în Biochem Organics SRL! Printre asociați, unul dintre cei mai bogaţi români

10 Sep 2021 4062

Euro River Transport SRL are trei administratori noi. Cine sunt aceştia

20 Aug 2018 3359