Cine sunt noii membri ai Consiliului de Administrație al societății E-Distribuție Dobrogea

Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor E-Distribuție Dobrogea SA s-a întrunit în ședință ordinară, cu participarea reprezentaților acționarilor, Enel Investment Holding BV, care deține 51,003% din capitalul social al firmei, Societatea de Administrare a Participațiilor în Energie SA, cu un capital de 24,9033% și Fondul Proprietatea SA cu un capital de 24,0937%. Ședința a avut loc în luna februarie a anului 2018, deciziile fiind publicate recent în Monitorul Oficial al României.
 
Astfel, acționarii au luat la cunoștință de vacantarea locului Elenei Voicu din funcția de membru în CA al societății ca urmare a expirării mandatului acesteia, fiind numită Valerica Drăniceanu pentru un mandat de 4 ani. De asemenea, i-a expirat mandatul și lui Cornel Bobâlcă din funcția de membru CA, iar în locul acestuia a fost numit Alexandru Iulian Bocai, pentru un mandat de 4 ani. Au fost împuternicite Alina Dumitrascu și Andrei Constantin Bosoiu pentru înregistrarea și publicarea hotărârii Adunării Generale a Acționarilor.
 
A doua hotărâre luată tot în februarie de către acționarii societății se referă la modificarea articolului 16.6 din Actul Constitutiv al Societății. Conform modificării, componența Consiliului de Administrație este următoarea: Georgios Stassis, cetățean grec, domiciliat în Atena, Federico Panone, cetățean italian, domiciliat în L’Aquila, Alexandra Burcea, cetățean român cu domiciliu în București, Mina Kolarova, cetățean italian, cu domiciliul în Roma, Călin Adrian Metes, cetățean român, cu domiciliul în Baia Mare, Valerica Drăniceanu, cetățean român, cu domiciliul în Constanța și Alexandru Iulian Bocai, cetățean român, cu domiciliul în Constanța. Hotărârea a fost adoptată la data de 27 februarie 2018.
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.