Actualitate

Cine va elimina deșeurile spitalicești de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța. Care este valoarea contractului (document)

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța cumpără servii de colectare, transport și eliminare finală a deșeurilor spitalicești. Valoarea estimată a contractului este de 402.000 de lei. Ofertele sau cererile de participare pot fi depuse până pe data de
27.12.2018, ora 15.00. Acestea vor fi deschise în aceeași zi.
 
Cantitatea totala de servicii de colectare, transport și eliminare a deșeurilor spitalicești estimate a fi prestate este de minimum 1.000 kg și maximum 120.000 kg pentru 24 de luni, în perioada 2019 - 2020, cu posibilitatea de suplimentare a cantităților de servicii deja achiziționate inițial. Suplimentarea cantităților de servicii se va realiza de către Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța numai în condițiile existenței resurselor financiare alocate cu această destinație. În caz contrar, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța nu va opta pentru suplimentarea cantităților de servicii, neavând nicio obligație în acest sens față de operatorul economic care prestează serviciile de colectare, transport și eliminare a deșeurilor spitalicești.
 

Responsabili de atribuirea licitației

 
Persoanele cu funcții de decizie din cadrul autorității contractante, responsabile de organizarea, derularea și atribuirea achiziției publice, sunt: manager - conf. univ. dr. Halichidis Stela, director financiar-contabil - ec. Popa Nina, ec. Arnăutu Gheorghe - șef Serviciul Achiziții, conf. univ. dr. Cambrea Claudia - director medical, Ursachi Cristian - Compartimentul Achiziții Contractare, Tica Alexandra - Compartimentul Achiziții Contractare, Samara Stela - Compartimentul Achiziții Contractare, Neagu Laura - Compartimentul Achiziții Contractare, Ionescu Mirela - asistent-șef Secție Adulți.
 

Ce presupune contractul

 
Potrivit anunțului publicat pe licitatiapublica.ro, pretatorul se va ocupa de colectarea, transportul și eliminarea finală a deșeurilor spitalicești: deșeuri înțepătoare - tăietoare, deșeuri anatomopatologice și deșeuri infecțioase, dar și medicamente expirate.
 
Deșeuri înțepătoare - tăietoare: ace, ace cu fir, catetere, seringi cu ac, branule, lame de bisturiu de unică folosință, pipete, sticlărie de laborator ori altă sticlărie spartă sau nu, care nu au venit în contact cu material infecțios. În situația în care deșeurile mai sus menționate au intrat în contact cu material potențial infecțios, inclusiv recipientele care au conținut vaccinuri, sunt considerate deșeuri infecțioase.
 
Deșeuri anatomopatologice: care cuprind părți anatomice, material biopsic rezultat din blocurile operatorii de chirurgie și obstetrică (fetuși, placente), părți anatomice țesuturi rezultate din laboratoarele de autopsie, cadavre de animale rezultate în urma activităților de diagnostic, cercetare și experimentare.
 
Deșeuri infecțioase: respectiv deșeurile lichide și solide care conțin sau au venit în contact cu sângele ori cu alte fluide biologice, precum virusuri, bacterii, paraziți, toxinele microorganismelor, de exemplu: seringi, perfuzoare cu tubulatură, recipiente care au conținut sânge sau alte lichide biologice, câmpuri operatorii, sonde și alte materiale de unică folosință, comprese, pansamente, alte materiale contaminate, membrane de dializă, pungi de material plastic pentru colectarea urinei, materiale de laborator folosite.
 
Reamintim că, anul trecut, contractul „Servicii de colectare, transport și eliminare finală a deșeurilor spitalicești“ a fost atribuit de Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța societății Eco Fire Sistems SRL. Valoarea totală fără TVA a contractului atribuit este de 97.680 de lei.
 
În secțiunea „Documente“ puteți vizualiza anunțul de participare la această licitație.
 
Citește și:
 
Eco Fire Sistems SRL a semnat cu Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța. Firma se va ocupa de eliminarea deșeurilor spitalicești (document)

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa cumpără medicamente pentru anul în curs (document)

01 Feb 2019 353

Pacienţii constănţeni au marcat Unirea Principatelor Române. Meniu tradiţional oferit de Arimex Comexim 2000 SRL

25 Jan 2019 1987

Demolări în curtea Spitalului municipal, zona Policlinica 2 (galerie foto)

11 Jan 2019 915

În perioada sărbătorilor de iarnă Arimex Comexim 2000 SRL şi Moş Crăciun au pregătit zeci de surprize pentru pacienţi (galerie foto)

12 Dec 2018 839

Vodimedicor SRL şi Innovate Informational Technology SRL au semnat cu Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa (document)

16 Nov 2018 483

Echipamente medicale pentru Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța. Care este valoarea acestora (document)

05 Oct 2018 447

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța cumpără medicamente pentru pacienții cu HIV (document)

20 Sep 2018 460

Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa cumpără paturi noi! Ce condiţii trebuie să respecte ofertanţii (document)

11 Jul 2018 991

Ziua Copilului Baloane colorate, jucării şi un meniu deosebit, oferite de Arimex Comexim 2000 SRL micuţilor pacienţi din Constanţa (galerie foto)

02 Jun 2018 1256

Incendiu la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța. Intervin pompierii

13 Apr 2018 1125

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța organizează concurs

07 Apr 2018 1519

Cazurile afecţiunilor respiratorii în creştere în Constanţa. Date de la Spitalul de Boli Infecţioase

28 Feb 2018 487

S-au finalizat cadastrul şi intabularea Consiliul Judeţean organizează licitaţie pentru proiectul noului sediu al Serviciului de Medicină Legală Constanţa

08 Jan 2018 678

O pacientă a reclamat mâncarea primită Ce au constatat inspectorii DSP și DSVSA Constanța la Arimex Comexim 2000 SRL. ‚„Nu au găsit deficiențe“

23 Dec 2017 1719

Arimex Comexim 2000 SRL a solicitat un control din partea DSVSA Constanţa, după ce un pacient a găsit un vierme în mâncare

13 Dec 2017 1481