Actualitate

Cine va executa marcajele rutiere longitudinale pe drumurile judeţene şi comunale aflate în administrarea RAJDP Constanţa? (document)

Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri cumpără lucrări de execuţie marcaje rutiere longitudinale pe drumurile judeţene şi comunale aflate în administrarea RAJDP Constanţa.
 
În acest sens, regia anunţă organizarea şi desfăşurarea licitaţiei pentru executarea lucrărilor de execuţie marcaje rutiere longitudinale (axial-delimitări de benzi) şi transversale diverse (treceri de pietoni) pe drumurile judeţene şi comunale aflate în administrarea RAJDP Constanţa, cu o valoare de 609.000 de lei. Marcajele rutiere vor fi realizate cu vopsea speciala (Airless) pe bază de solvent organic şi microbile reflectorizante, conform cerinţelor caietului de sarcini. Data-limită de depunere a ofertelor este 24.07.2017, ora 15.00. Garanţia de participare are o valoare de 6.090 de lei.
 
Iată drumurile pe care se va realiza marcajul: DJ 22, DJ 222F, DJ 223, DJ 223B, DJ 232C, DJ 224, DJ 225, DJ 226A, DJ 226B, DJ 228, DJ 228A, DJ 307, DJ 308, DJ 381, DJ 383, DJ 391, DJ 391A DJ 392, DJ 393, DJ 394, DJ 395, DJ 396, DJ 397.
 
Ofertanţii vor depune lista lucrărilor realizate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii cinci ani, însoţită de certificate de bună execuţie pentru lucrările cele mai importante. Prin lista lucrărilor, însoţită de certificate de bună execuţie, ofertantul trebuie să facă dovada faptului că, în ultimii cinci ani, calculaţi până la data-limită stabilită pentru depunerea ofertelor, au fost executate în conformitate cu normele profesionale în domeniu lucrări similare cu cele ce fac obiectul contractului care se atribuie prin prezenta procedură, cu o valoare totala cumulată fără TVA mai mare sau cel puţin egala cu 600.000 de lei. Operatorii economici trebuie să demonstreze experienţa în activităţi având ca obiect aplicarea diferitelor tipuri de marcaje (longitudinale, transversale), cu diferite materiale (covoare antiderapante) sau experienţă în lucrări specifice drumurilor (lucrări de construcţie a drumurilor, de întreţinere a drumurilor, de îmbrăcare a străzilor), care includ în obiectul lor aplicarea diferitelor tipuri de marcaje. 

Responsabili de atribuirea procedurii publice 

Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante care aprobă şi semnează documentele în legătură cu procedura de atribuire sunt: Lucian Dumitru Lungoci - administrator special; Lucian Poserba - director executiv tehnic; Monica Mirela Onica - şef Serviciul Financiar-Contabilitate; Arina-Raluca Ştefanică - şef Serviciul Juridic; Rodica Lăpuşte - şef Compartiment Funcţionale; Dan Mihai Bozdoc - inginer-şef producţie; George Nicolae Eftimie - şef Serviciul Achiziţii Publice / preşedinte comisie de evaluare; Stan Constantin - membru comisie de evaluare; Lucian Simion - membru comisie de evaluare; Carmen Mateciuc - membru comisie de evaluare; Mihaela Iordan - membru secretar cu drept de vot; Dana Mocanu - membru de rezervă.

Date din caietul de sarcini

Marcajele rutiere vor fi realizate cu vopsea speciala (Airless) pe bază de solvent organic şi microbile reflectorizante. Tehnologia de execuţie se va face cu utilaje Airless, prin metoda de aplicare Airless. Această metodă este superioară metodei clasice Airspray, prin aplicarea vopselei cu presiune mai mare, realizându-se un strat de vopsea cu grosime uniformă, care duce la creşterea calităţii peliculei şi a aderenţei acesteia. Datorită presiunii mari de aplicare, vopseaua penetrează uşor în porii stratului de asfalt. Aceasta metodă elimină total gazarea care apare prin metoda de aplicare Airspray, conferind marcajului o imagine curată, fără pete lăsate de gazare.
 
Vopseaua de marcaj se va aplica pe partea carosabilă uscată, curăţată de praf, grăsimi şi/sau alte impurităţi, urmată imediat de pulverizarea pe suprafaţa acesteia de microbile de sticlă reflectorizante. Vopseaua se va aplica în grosimi ale peliculei ude, de minimum 500 de microni, cu o lăţime a benzii de 15 cm pentru marcajele longitudinale. Marcajele longitudinale de separare a sensurilor de circulaţie se vor executa dintr-o linie discontinuă simplă, respectiv linie continuă pentru locuri periculoase, în mod special pentru sectoarele de drum cu vizibilitate redusă (drum cu obstacole pe partea carosabilă, poduri şi podeţe înguste, intersecţii de drumuri, treceri la nivel cu calea ferată).
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

RAEDPP Constanța cumpără șapte autoturisme. Care sunt cerințele minime (document)

13 Aug 2019 381

RAEDPP Constanţa organizează licitaţie publică pentru mai multe spații

07 Aug 2019 439

RAEDPP Constanţa închiriază mai multe spaţii comerciale. Unde sunt acestea (document)

01 Apr 2019 709

Opt spații, situate în piețele din Constanța, scoase la licitație de RAEDPP

17 Mar 2019 910

Cum poți să deschizi o afacere Spații de închiriat în piețele agroalimentare din Constanța. Detalii

23 Nov 2018 772

Vor fi demontate umbreluțele de la bănci și dezafectate cișmelele din parcul Tăbăcărie și Gravity Park (document)

25 Oct 2018 916

Lucrări de reparaţii în locuinţele din cartierul Henri Coandă. Câţi bani urmează să plătească RAEDPP (document)

18 Sep 2018 3609

Gravity Park Constanţa intră în renovare capitală! Ce investiţie va face RAEDPP Constanţa (document)

03 Sep 2018 1302

RAEDPP Constanţa organizează licitaţie pentru întreţinerea clădirilor, a pieţelor şi a parcurilor de distracţie (document)

02 Mar 2018 682

Valoare de peste 1,6 milioane de lei Contractul de întreţinere a clădirilor, a pieţelor şi a parcurilor de distracţii, scos la licitaţie de RAEDPP Constanţa (document)

19 Dec 2017 791

Licitaţie la RAEDPP Constanţa pentru reparaţii la Gravity Park

15 Dec 2017 1266

RAEDPP cumpără servicii de pază şi protecţie. Acordul-cadru depăşeşte 3 milioane de lei

05 Dec 2017 1600

Instalaţiile electrice ale Bazarului Eliberării, ale parcurilor de distracţie „Gravity Park“ şi „Tara Piticilor“ şi ale Campusului Henri Coandă, reabilitate

31 Oct 2017 620

Gravity Park Constanţa va intra în reabilitare. Care este valoarea contractului

02 Sep 2017 2208

Se va întâmpla la trei locuri de joacă „Ţara Piticilor“ şi la Gravity Park. Anunţul a fost făcut de RAEDPP Constanţa!

19 Aug 2017 3092