Circulație blocată pe strada Ștefăniță Vodă din Constanța, pentru remedierea unei avarii! (GALERIE FOTO+VIDEO)

Echipele de interventie RAJA au blocat circulația pe strada Ștefăniță Vodă, pe tronsonul delimitat de str. Tulcei și str. Murelor, astăzi - 05 iunie 2023, în intervalul orar 09,30 – 15,00.

Măsura a fost luată pentru remedierea avariei pe conducta principală 500 mm de pe strada Badea Cîrțan în zona intersecției cu str. Ștefăniță Vodă din municipiul Constanța. 

Potrivit unui comunicat al SC RAJA SA, pentru efectuarea lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuita și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

„În continuare sunt afectați de lipsa apei potabile consumatorii din perimetrul delimitat de străzile Badea Cîrțan - Tulcei - Ștefăniță Vodă – Soveja, precum și toate punctele termice din zonă.
Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor afectați, dar și participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor de reparații în cel mai scurt timp“ - au mai precizat reprezentanții SC RAJA SA.


De asemenea, CT BUS a anunțat că astăzi, 05.06.2023, până la ora 14:00, pe sensul spre Cap de linie ,,Galeriile Soveja”, autobuzele liniei 44 întorc la sensul giratoriu de la Târg (Kaufland) de pe bd. Aurel Vlaicu,

Potrivit CT BUS, modificarea de traseu survine ca urmare a lucrărilor efectuate de S.C.RAJA S.A. la intersectia str.Ștefăniță Vodă cu str. Badea Cârțan.

Citește și: 

Trafic blocat pe strada Ștefăniță Vodă din municipiul Constanța pentru remedierea unei avarii RAJA! 

Anunț important al CT BUS! Autobuzele liniei 44 nu circulă astăzi pe strada Ștefăniță Vodă

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Trafic blocat pe strada Ștefăniță Vodă din municipiul Constanța pentru remedierea unei avarii RAJA!

05 Jun 2023 949

Trafic blocat pe strada Ștefăniță Vodă din Constanţa

19 Feb 2019 1581

Atenție șoferi. Se efectuează lucrări pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța. Care sunt recomandările polițiștilor

27 Oct 2018 1961

UPDATE 2 Accident pe strada Ștefăniță Vodă, din Constanța. Trafic îngreunat (galerie foto+video)

04 Mar 2016 4233