CJ Constanța a depus la mediu documentația pentru viitorul corp de cinci etaje, din curtea Spitalului Județean Constanța

Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul investițional al Consiliului Județean Constanța.
 
Este vorba de „Construire Corp Nou Urgențe/Traumatologie Spitalul Clinic Județean De Urgență Sf. Apostol Andrei, regim de înălțime D+P+5ETAJE+Platformă Heliport”, propus a fi amplasat în judeţul Constanţa, municipiul Constanța, Bd. Tomis, nr. 145, lot 2/2.
 
Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa: municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23 şi la sediul titularului. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanța.
 
Reamintim că Primăria municipiului Constanța a eliberat un certificat de urbanism necesar Consiliului Județean Constanța, prin care se va realiza o investiție la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța.

 
Prin CU 1050 din data de 30 mai 2022, CJ Constanța dorește construirea unui corp nou urgențe/traumatologie la SCJU Constanța, cu un regim de înălțime D+P+5Etaje+Platformă heliport. Documentul este valabil 12 luni.
 
Anul trecut, Primăria Constanța a eliberat o serie de certificate de urbanism pentru Consiliul Județean Constanța, cu privire la niște investiții ce urmează a fi făcute la Spitalul Județean Clinic de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța.


Este vorba despre următoarele Certificate de Urbanism: 2206/19.07.2021 – pentru Studiul de fezabilitate construire corp nou departament Sănătatea Mamei și Copilului Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța. 2207/19.07.2021 – pentru Construire imobil D+P+3E – urgențe traumatologie Spitalul Clinic Județean Constanța „Sf. Apostol Andrei” Constanța 2208/19.07.2021 – pentru Studiu de Fezabilitate Construire Imobil – Institut de Cercetare în Nutriție și Sănătate – ICNS – Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța.

 

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a vorbit despre aceste investiții, la ZIUA LIVE.


„Există un proiect, o elaborare comandată de CJC cu privire la tot ce înseamnă partea de îmbunătățire a activității. Se optimizează și partea de fonduri europene. Pentru a intra în procesul de modernizare, avem în vedere zona expusă – de construcție de noi pavilioane, care se încadrează în ideea de completare a activității în domeniul sănătății. Avem în vedere și o secție de neonatologie, UPU și extindere și partea de un bloc operator care este în faza de analiză. Se lucrează la toată zona de laborator și imagistică, în prezent”, a spus Mihai Lupu. Totodată, președintele CJC a spus că este vorba de un proiect amplu de 100 de milioane de euro, dar pentru acestea sunt mai multe proiecte de construire de clădiri pentru a spori activitatea Spitalului Județean Constanța.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Document de urbanism emis pentru corpul nou de Urgență/Traumatologie la SCJU Constanța

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Surse - percheziții informatice Vasile Iliuță, președintele CJ Călărași, a ajuns la DNA Constanța!

19 Apr 2024 530

Ședință CJ Constanța Sumă de peste patru milioane de euro alocată pentru reabilitarea Bibliotecii Județene. Este vizată creșterea eficienței energetice (DOCUMENT)

14 Apr 2024 486

Consiliul Județean Constanța, licitație pentru achiziția de servicii de întreținere spații verzi

10 Apr 2024 534

Servicii de verificare tehnică CJ Constanța reia licitațiile pentru construirea şi dotarea unui teatru pentru copii şi tineret în cadrul Complexului Muzeal de Ştiinte ale Naturii Constanţa!

07 Apr 2024 571

Bilanț IGSU Probleme în mai multe județe, printre care și Constanța din cauza vântului puternic. Manevrele în porturile la Marea Neagră, suspendate

02 Apr 2024 653

Componența comisiei de selecție ale proiectelor non-profit Consiliul Județean Constanța a alocat finanțări nerambursabile de 6 milioane de lei pentru cultură (DOCUMENT)

01 Apr 2024 1326

Mihai Lupu va candida la Consiliul Județean Constanța din partea PUSL

01 Apr 2024 935

Constanța Ce firmă va reface gardul de la Spitalul Clinic de Pneuftizilogie? Valoarea contractului este de peste 600.000 lei

28 Mar 2024 538

Ce firmă va furniza pliante pentru promovare de activități culturale pentru CJ Constanța (DOCUMENT)

28 Mar 2024 449

CJ Constanța Se înființează Complexul de Servicii Comunitare pentru persoane cu diferite adicții. Câte locuri va avea? (DOCUMENT)

26 Mar 2024 463

Proiect pe masa consilierilor din Constanța Peste 55 de milioane de lei pentru modernizarea tronsonului de drum cuprins între Tuzla și Biruința (DOCUMENT)

26 Mar 2024 501

Ședință CJ Constanța Se modifică structura organizatorică a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța

26 Mar 2024 636

Ședință CJ Constanța Rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al județului Constanța pe 2024, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

25 Mar 2024 564

Ședință CJ Constanța Programul de lucrări la drumurile județene din județul Constanța, pe anul 2024 pe ordinea de zi (DOCUMENT)

24 Mar 2024 992

Ședință CJ Constanța Aprobarea situațiilor financiare la finalul anului 2023 a instituțiilor și serviciilor publice finanțate integral sau parțial din bugetul local, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

24 Mar 2024 618