CJC, despre intenția de a schimba destinația clădirii Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret Jean Constantin

  • Consiliul Județean Constanța a făcut precizări importante despre intenția de a a schimba destinația clădirii Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret Jean Constantin din municipiul Constanța ce a fost reabilitat prin accesarea de fonduri europene.
  • „Centrul Multifuncţional Educativ Pentru Tineret” se doreşte să se constituie într-un obiectiv unic la nivelul Polului Naţional de Creştere Constanţa şi la nivelul întregului judeţ.
Urmare a unor articole apărute în ultimele zile în presa constănțeană cu privire la intenția conducerii Consiliului Județean Constanța de a schimba destinația clădirii Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret Jean Constantin din municipiul Constanța ce a fost reabilitat prin accesarea de fonduri europene vă transmitem următoarele precizări:

1.  Așa cum am informat opinia publică prin nenumăratele comunicate de presă emise de către Biroul de Presă CJC de-alungul timpului și prin indicațiile cererii de finanțare, imobilul are ca destinație: “„Centrul Multifuncţional Educativ Pentru Tineret” se doreşte să se constituie într-un obiectiv unic la nivelul Polului Naţional de Creştere Constanţa şi la nivelul întregului judeţ, reunind sub auspiciile sale activităţi educative, culturale, terapeutice, de agrement cu mare valoare socială. Nevoia pentru un astfel de centru este evidentă, întrucât actualmente tinerii constanțeni nu dispun de un spațiu destinat cu precădere lor, în care să poată desfășura diferite tipuri de activități, să primească sprijin și să petreacă totodată un timp liber de calitate”.

2. Studenții sunt incluși în acest proiect de la început în calitate de principali beneficiari ai destinației acestuia: ”Principalii beneficiari direcți ai proiectului sunt tinerii din Polul Naţional de Creştere Constanţa. Cei 152.075 de tineri (preşcolari, elevi, liceeni, studenţi) ai judeţului Constanţa, fară discriminare de orice fel care vor putea beneficia de o structură socio-culturală adaptată nevoilor lor de dezvoltare şi integrare în societatea contemporană”., a transmis conducerea Consiliului Județean Constanța.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 152

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a demarat procedura cu pentru achiziția studiului de prefezabilitate pentru realizarea unui spital cu deservire regională (DOCUMENT)

24 Apr 2024 409

Tulcea Sorin Grindeanu, în vizită la conferința de recepție a Aeroportului „Delta Dunării” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 448

ZIUA LIVE Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța. Ce planuri are pentru județul Constanța? (VIDEO)

24 Apr 2024 630

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 646

Mihai Lupu, despre refuzul consilierilor județeni de a vota retragerea CJC din Asociația de Dezvoltare Durabilă (VIDEO)

24 Apr 2024 609

Ședință CJ Constanța. Elevii constănțeni au depus amendamente pentru lotul 3 de transport pe traseele din județul Constanța Ce spune Mihai Lupu (VIDEO)

24 Apr 2024 538

Peste cinci zile va fi convocată ședință extraordinară a CJC în format fizic LIVE TEXT. Consiliul Judeţean Constanţa, întrunit în şedinţă ordinară. Ordinea de zi, suplimentată cu un proiect (DOCUMENTE +FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 624

„Ziua Porților Deschise”, la Aeroportul Internațional „Delta Dunării” Tulcea

23 Apr 2024 512

ZIUA LIVE Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța. Cum dorește să câștige cursa electorală?

23 Apr 2024 636

ZIUA LIVE Florin Mitroi, candidatul PNL la Consiliul Județean Constanța - „Văd această candidatură ca pe o responsabilitate imensă"!(VIDEO)

22 Apr 2024 772

Proiectul de modificare a statului de funcții și organigramei pentru Spitalul Județean Constanța, pe agenda ședinței Consiliului Județean (DOCUMENT)

21 Apr 2024 382

ZIUA LIVE Florin Mitroi, despre proiectele și planurile pe care le are pentru județul Constanța!

21 Apr 2024 1365

Bugetul de venituri și cheltuieli pe anul 2024 pentru Spitalul Județean Constanța, pe masa consilierilor județeni (DOCUMENT)

21 Apr 2024 352

Ședință CJC Rămâne sau nu, Consiliul Județean Constanța în Asociația de Dezvoltare Durabilă? (DOCUMENT)

21 Apr 2024 567