CJCP Constanţa a fost dat în judecată de o firmă de transport

Pe data de 30 august, pe rolul Judecătoriei Constanţa, Secţia Civilă, materia - civil, obiect - plângere contravenţională ANPC 0802281, stadiul procesual - fond, a fost înregistrat dosarul nr. 24000/212/2017.
 

Părţile dosarului sunt: SC Sir Impex SRL - petent, Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Constanţa - intimat.
 
Contactat telefonic, Horia Constantinescu, comisar-şef adjunct al CJPC Constanţa, a precizat că ar putea fi vorba despre o contestaţie la o amendă aplicată în urma unui control.

Despre Sir Impex SRL

Înmatriculată în anul 1997, firma are sediul social în Neptun, municipiul Mangalia. Capitalul social subscris, de 21.600 de lei, integral vărsat, este compus din 216 părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 100 de lei. Nicu Ghiţulescu, născut la 8.08.1974, în Bucureşti, este asociat unic. Tot el este şi administratorul societăţii, care desfăşoară activităţi de transporturi terestre de călători.
 
Contactaţi telefonic, reprezentanţii societăţi Sir Impex SRL au declarat că vor reveni cu un punct de vedere pe marginea subiectului acestui articol; vom publica precizările acestora atunci când le vom avea.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.