Claudiu Daniel Teliceanu, fost director al DJST Constanța, ales administrator al Total Defender Pază și Protecție SRL

Argentina Teliceanu, în calitate de asociat unic al Total Defender Pază și Protecție SRL, a luat pe data de 25.10.2018 o decizie importantă. Astfel, în firmă a fost cooptată ca asociat Șerban Nicoleta, al cărei aport este suma de 300 de lei. În urma acestor modificări, capitalul social de 500 de lei se împarte astfel: Teliceanu Argentina - aport la capitalul social de 40%, reprezentând 20 părți sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 200 lei; Șerban Violeta - aport la capitalul social 60%, reprezentând 30 de părți sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 300 lei.
O altă decizie se referă la numirea ca administrator reprezentant al societății a lui Claudiu Daniel Teliceanu. Din firmă s-a retras
din calitatea de administrator Țutuianu Marian. Mandatul administratorului cu puteri depline de reprezentare și administrare se întinde pe o perioadă nelimitată.
 
Claudiu Daniel Teliceanu a fost director al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa.
 
Citește și:
 
Schimbări în societatea în care Claudiu Daniel Teliceanu este asociat

Maşini, colecţie de ceasuri şi teren intravilan Averea şi interesele directorului executiv al DJST Constanţa, Claudiu Teliceanu (documente)

 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Claudiu Teliceanu, directorul general al BTT SA, cooptat ca asociat într-o firmă de pază și protecție

02 Jul 2021 2180

Total Defender Pază și Protecție SRL are un nou administrator

06 May 2018 1760

O nouă societate de pază şi protecţie. Cine este fondatorul

10 Aug 2017 2967