CN Administrația Canalelor Navigabile SA consultă piața pentru viitoarea clădire a arhivei

  • Termenul limită de transmitere a propunerilor este 31 ianuarie 2023
 
Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța consultă piața pentru realizarea obiectivului „Clădire Arhivă ACN SA” - proiectare și execuție.
 
Termenul limită de transmitere a propunerilor este 31 ianuarie 2023, iar licitația va avea loc pe 3 februarie 2023. Obiectivul specific constă în construirea unei clădiri P+1E, amenajarea cu platforme pietonale, alei carosabile, parcări și împrejmuire pe cele patru laturi ale clădirii în cadrul CN ACN SA. La data prezentei s-a încheiat etapa de elaborare a Studiului de Fezabilitate.
 
Conform caietului de sarcini, necesitatea investiției este generată de faptul că fondul arhivistic ACN are nevoie de spații special amenajate pentru păstrarea, conservarea și protejarea documentelor, în condiții care să nu pună în pericol informațiile stocate. În prezent, spațiile demisolului unde sunt depozitate documentele aferente arhivei sunt ocupate peste capacitate, pe cale de consecință, compania va fi nevoită într-un orizont de timp de maxim 1 an să depoziteze/păstreze arhiva în alte spații - de care nu dispune în prezent. În acest sens, Studiul de Fezabilitate a fost elaborat într-o fază anterioară.
 
Terenul pe care se va executa arhiva este pe domeniul privat al companiei, conform certificatului de atestare a dreptului de proprietate asupra terenului. Acesta are o suprafață totală de 102.358,98 mp, fiind situat în intravilanul localității Agigea. Clădirea va fi una modernă, nou construită, care va fi concepută din faza de proiectare pentru această destinație conform ultimelor norme ale Uniunii Europene în materie, astfel încât să asigure condițiile necesare pentru păstrarea corespunzătoare a documentelor și protecția acestora contra agenților de deteriorare.
 
Obiectivul va fi construit în aproprierea sediului administrativ ACN SA la aproximativ 22,3 mp., în spatele corpului A, spre est - teren actualmente ocupat de spațiu verde. Fațada va fi spre sud, iar pentru o eficiență energetică crescută, fațadele care prezintă ferestre sunt orientate către est, sud și vest, iar fațada de la nord va fi complet opacă.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 

 
Citește și

Capacitatea de operare a Portului Ovidiu va fi extinsă! Ce firme au împușcat contractul de peste 50 de milioane de lei (DOCUMENT)

 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cumpărări directe Constanța CN ACN SA a cumpărat echipamente IT. Ce firmă le furnizează (DOCUMENTE)

08 Jun 2024 536

A fost solicitat acordul de mediu Teritoriul aferent Danei 99 din zona fluvio-maritimă a Portului Constanța, sistematizat de CN APM Constanța

07 Jun 2024 561

Cumpărări directe Constanța La CN ACN SA, servicii de mentenanță pentru sistemul de gospodărire calitativă a apei (DOCUMENT)

28 May 2024 516

Mandatul lui Mihai Constantin, membru provizoriu al Consiliului de Administraţie al CN ACN Constanța, a încetat

27 May 2024 598

Președintele PNL Constanta, deputatul Bogdan Huțucă, despre Canalul Dunăre-Marea Neagră „ Este un monument ingineresc încărcat de istorie, cu părți cumplite și dureroase pentru mulți români”

23 May 2024 1040

CN ACN 40 de ani de la inaugurarea Magistralei Albastre

23 May 2024 718

CN Administraţia Canalelor Navigabile SA LIVE TEXT. Evenimentul „Magistrala Albastră - Canal Dunăre Marea Neagră - de la «Proiect de țară» la 40 de ani de exploatare“ (FOTO+VIDEO)

23 May 2024 1525

Iată firmele care vor încasa peste 72 milioane de euro Licitația privind retehnologizarea Ecluzei Năvodari, atribuită de CN ACN SA Constanța (DOCUMENT)

17 May 2024 1414

Dezbaterea publică, pe data de 25 aprilie CN ACN Constanța SA va sistematiza teritoriul aferent Danei 99 din zona fluvio-maritimă

20 Apr 2024 595

Pentru atingerea capacitatii de trafic de 11,5 milioane tone pe an Portul Medigida va fi modernizat și extins de CN ACN Constanța SA

11 Apr 2024 1399

Achiziții Constanța CN ACN SA Constanța a contractat servicii de cadastru

11 Apr 2024 572

Canalele Navigabile Constanța Cine va monta noua bariera de la Ecluza Cernavodă?

11 Apr 2024 648

Canalele Dunăre - Marea Neagră și Poarta Alba - Midia Năvodari se modernizează în vederea creșterii siguranței navigației (DOCUMENT)

27 Mar 2024 820

Decizia, publicată în Monitorul Oficial Georgeta Bumbac, Ion Laurenţiu Voicu şi Cheţa Voicu, numiți administratori provizorii în CA al CN ACN Constanța SA

25 Mar 2024 951

CN Administrația Canalelor Navigabile SA, mesaj de 8 Martie

08 Mar 2024 574