CN „Administrația Porturilor Maritime” SA caută firmă pentru documentația necesară reînnoirii unei autorizații

  • CN APM Constanța trebuie să reînnoiască autorizația de gospodărire a apelor pentru Portul Constanța
  • Astfel, societatea caută firmă pentru elaborarea documentației

Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța a organizat o licitație privind revizuirea și actualizarea a documentației tehnice necesară pentru reînnoirea autorizației de gospodărie a apelor pentru Portul Constanța.

Valoarea estimată este de 24.000 de lei, iar termenul limită pentru depunerea documentației este astăzi, 16 februarie 2021. Contractul are ca obiect achiziționarea serviciilor de „Revizuire și actualizare a documentației tehnice necesară pentru reînnoirea autorizației de gospodărire a apelor pentru Portul Constanța” care să respecte condițiile minimale menționate în Caietul de sarcini nr.5439/28.01.2021.

Activități ce se solicită a fi efectuate:

- întocmirea documentației tehnice de fundamentare în conformitate cu Normativul de conținut aprobat prin Ordinul Ministrului Mediului și Pădurilor nr. 799/2012
- vizitarea Portului Constanța, zonele Constanța și Midia și culegerea datelor tehnice necesare pentru ca documentația să reflecte situația reală din teren
- efectuarea oricăror completări la documentație solicitate de emitentul autorizației de gospodărire a apelor după verificările efectuate în teren, menționate în referatul tehnic de specialitate sau în procedul verbal de constatare.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.