Actualitate

CN APM achiziţionează servicii în valoare de 135.344 de lei fără TVA! Despre ce este vorba (documente)

Compania Naţională „Administraţia Porturilor Maritime“ SA Constanţa organizează o serie de licitaţii publice pentru achiziţionarea mai multor servicii în această perioadă. Recent, pe licitatiapublica.ro a fost publicat anunţul privind achiziţia de „Servicii de consultanţă pentru realizarea studiului de fezabilitate cu tema Sistem informatic pentru managementul resurselor companiei şi elemente de analiză managerială“, contract ce va avea o durată de 45 de zile de la data semnării. Potrivit anunţului, obiectul contractului constă în servicii de consultanţă pentru realizarea studiului de fezabilitate cu tema „Sistem informatic pentru managementul resurselor companiei (ERP) şi elemente de analiză managerială“. Serviciile de consultanţă se vor desfăşura la sediul companiei sau al prestatorului de servicii, în funcţie de necesităţile identificate pe parcursul derulării.
 
Studiul de fezabilitate va fi considerat încheiat în momentul în care documentaţia este avizată în cadrul Consiliului Tehnico-Economic al CN APM SA Constanţa. Plata pentru efectuarea serviciilor se va efectua, cu ordin de plată, în termen de 30 de zile de la primirea facturii de la prestator şi semnarea proceselor-verbale de recepţie (conform caietului de sarcini). Preţul este ferm şi nu poate fi modificat pe parcursul prestării serviciilor, se precizează în anunţ.
 
Pentru a fi eligibil, ofertantul trebuie să respecte toate cerinţele şi specificaţiile din caietul de sarcini, oferta financiară va fi prezentată în lei fără TVA şi va cuprinde toate resursele necesare desfăşurării serviciilor de consultanţă: materiale, echipamente, licenţe, cheltuieli de deplasare (transport, cazare) etc. Oferta declarată câştigătoare va fi cea cu preţul cel mai scăzut, care îndeplineşte condiţiile de participare şi cerinţele caietului de sarcini. Potrivit anunţului, valoarea estimată a contractului este de 126.540 de lei fără TVA.
 
Ofertanţii pot intra în posesia caietului de sarcini prin formularea unei solicitări, prin e-mail, la adresa achiziţii@constantza-port.ro, sau pe fax, la 0241.61.95.12, până la data de 14.12.2016, ora 16.00. Oferta semnată şi ştampilată va fi transmisă pe adresa achizitii@constantza-port.ro sau pe fax, la 0241.61.95.12, până la data de 19.12.2016, ora 16.00. Ofertele depuse după termenul-limită nu vor fi acceptate. Oferta declarată câştigătoare va fi postată pe www.e-licitatie.ro, achiziţia finalizându-se prin intermediul catalogului electronic din SEAP. Valabilitatea ofertei trebuie să fie de 60 de zile.

CN APM contractează servicii de RCA 

De asemenea, CN APM doreşte să atribuie un contract de cumpărări directe de „Servicii de asigurare obligatorie de răspundere civilă auto pentru prejudicii produse terţelor persoane prin accidente de vehicule - RCA“. Obiectul contractului constă în servicii de asigurare obligatorie de răspundere civilă auto pentru prejudicii produse terţelor persoane prin accidente de autovehicule - RCA, în conformitate cu dispoziţiile OUG nr. 54/2016, cu modificările şi completările ulterioare, pentru un număr de 17 autovehicule din dotarea CN APM SA Constanţa. Limitele teritoriale de acoperire ale asigurării RCA vor fi în conformitate cu art. 3 din OUG nr. 54/2016. Oferta tehnică va conţine condiţiile de asigurare şi limitele de despăgubire notificate la Comisia de Supraveghere a Asigurărilor, pentru pagube materiale, respectiv pentru vătămări corporale şi deces. Perioada de valabilitate a contractelor (poliţelor) de asigurare se va calcula de la data intrării în vigoare a poliţei, prevăzută în caietul de sarcini pentru fiecare autovehicul, până la data de 30.06.2017. Datele tehnice ale autovehiculelor care urmează a fi asigurate sunt prevăzute în Anexa 1 la caietul de sarcini. Oferta se va elabora cu respectarea în totalitate a cerinţelor din caietul de sarcini.

Cum se depune oferta

Preţul ofertei este ferm. Primele de asigurare vor fi exprimate în lei, pentru fiecare autovehicul precizat în Anexa 1, şi se vor plăti la data intrării în vigoare a contractelor de asigurare obligatorie RCA, cu un termen de graţie de zece zile lucrătoare. Valoarea totală a ofertei financiare va cuprinde primele de asigurare obligatorie RCA ofertate pentru toate autovehiculele prevăzute în Anexa 1, precum şi toate cheltuielile şi comisioanele angajate de ofertanţi (asigurători) în vederea prestării serviciilor descrise de entitatea contractantă în caietul de sarcini; chiar dacă plata primei de asigurare va fi efectuată în cadrul termenului de graţie, asigurătorul se obligă să acopere riscurile, începând cu data intrării în vigoare a poliţelor de asigurare.

Ce condiţii trebuie să îndeplinească ofertanţii

Pentru a fi eligibili, operatorii economici vor face dovada că sunt autorizaţi privind practicarea asigurării obligatorii de răspundere civilă pentru pagube produse terţilor prin accidente de autovehicule. În acest sens, oferta va fi însoţită de documente relevante care dovedesc forma de înregistrare, în conformitate cu cerinţele legale din ţara în care este stabilit operatorul economic, precum şi de autorizaţia/confirmarea Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), pentru practicarea asigurărilor RCA pe teritoriul României, valabile la data-limită de depunere a ofertelor.
 
Oferta va fi însoţită de o declaraţie a asigurătorului, în care se va menţiona: „Suntem de acord ca, în cazul în care oferta noastră este stabilită câştigătoare, să emitem contracte de asigurare obligatorie RCA, în condiţiile precizate de entitatea contractantă în caietul de sarcini; de asemenea, garantăm menţinerea primelor de asigurare precizate în oferta financiară, pentru toate contractele de asigurare obligatorie RCA, ce vor fi emise pentru vehiculele din anexa caietului de sarcini“. Oferta stabilită că fiind câştigătoare va fi oferta cu preţul cel mai scăzut dintre ofertele declarate admisibile şi care îndeplinesc cerinţele.
 
Valoarea estimată a contractului este de 8.804 lei fără TVA. Ofertanţii pot intra în posesia caietul de sarcini prin formularea unei solicitări, prin e-mail, la adresa achizitii@constantza-port.ro până la data de 13.12.2016. Oferta semnată şi ştampilată (inclusiv documentele relevante, autorizaţia/confirmarea ASF şi declaraţia solicitate de entitatea achizitoare) se vor transmite pe adresa de email achizitii@constantza-port.ro, până la data de 15.12.2016. De asemenea, ofertele transmise vor fi postate pe www.e-licitatie.ro, până la data 15.12.2016, achiziţia finalizându-se prin intermediul catalogului electronic SEAP. Oferta trebuie să fie valabilă minimum 60 de zile calendaristice.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţurile publicate pe licitatiapublica.ro de CN APM privind atribuirea contractelor „Servicii de consultanţă pentru realizarea studiului de fezabilitate cu tema Sistem informatic pentru managementul resurselor companiei şi elemente de analiză managerială“ şi „Servicii de asigurare obligatorie de răspundere civilă auto pentru prejudicii produse terţelor persoane prin accidente de vehicule - RCA“. 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Compania Națională Administrația Porturilor Maritime cumpără pachete de analiză pentru apă (document)

20 Sep 2018 254

Eveniment internaţional la CN APMC Directorul companiei portuare din Dublin - „Portul Constanţa, un important agent în Uniunea Europeană“

19 Sep 2018 624

Ce decizii au fost luate în şedinţa Adunării Generale a CN APM Constanţa

15 Sep 2018 365

Premieră la Constanţa. CN APM anunţă un eveniment unic care va avea loc în Portul Constanţa

05 Sep 2018 927

Imagini de la eveniment Eveniment CNAPM Constanţa. Proiectul DAPhNE, prezentat în faţa beneficiarilor străini (galerie foto)

05 Sep 2018 408

Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA caută membru în Consiliul de Administraţie (document)

04 Sep 2018 485

Dosarul dintre asocierea Rohde Nielsen A/S - Saga Logistics Management şi CN APMC, pe masa magistraţilor. Mărul discordiei - o achiziţie publică

31 Aug 2018 415

CN APM Constanţa şi Electromagnetica SA au semnat. Cu ce se va ocupa firma din Bucureşti în Portul Constanţa (document)

21 Aug 2018 677

Deschisă de Ziua Marinei, Poarta 1 a Portului Constanţa încă nu este funcţională. Se va lucra la amenajarea unui sens giratoriu (galerie foto)

21 Aug 2018 930

Parcul auto național al CN APM Constanța va fi reînnoit cu automobile noi (document)

07 Aug 2018 419

Digul de Nord va intra în reparaţii. CN APM Constanţa anunţă ce lucrări vor fi executate şi ce sumă va scoate din conturi (documente)

16 Jul 2018 973

Maşinile din curtea CN APM Constanţa, asigurate de firma Asirom Vienna Insurance (document)

13 Jul 2018 568

Ce contract a semnat Uti Servicii şi Mentenanţă SRL cu Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

14 Jun 2018 603

CN APM Constanța SA cumpără o dronă. Va scoate din conturi peste 8.000 de lei

08 May 2018 974

Cât se preconizează să coste reparaţiile accidentale la sistemul de semnalizare a navigaţiei la CN APM SA Constanţa (document)

28 Apr 2018 632

Investiţie nouă Hală pentru depozitarea mărfurilor generale paletizate în Portul Constanţa

25 Apr 2018 625

Licitaţie de peste 161 de milioane de lei pentru modernizarea infrastructurii portuare prin asigurarea creşterii adâncimilor bazinelor în Portul Constanţa (document)

05 Apr 2018 1443

Ședință a Guvernului României. Aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2018 al CN APM Constanţa printre proiectele de pe ordinea de zi

29 Mar 2018 1045

Ordinea de zi a şedinţei CN APM SA, completată Schimb de terenuri între Portul Constanţa şi Direcţia Regională a Finanţelor Publice Galaţi

20 Mar 2018 1090

Chimpex SA va dezvolta un terminal de uleiuri brute în Portul Constanţa

16 Mar 2018 1052

Licitaţie de peste 19 milioane de lei la CN APM SA Constanţa. Compania achiziţionează energie (document)

20 Feb 2018 716

Cât va cheltui CN APM SA Constanţa pentru întreţinerea drumurilor din incinta portuară (document)

12 Feb 2018 750

Depozitul de şlam, desfiinţat de CN ACN Constanţa

06 Feb 2018 888

Imagini de la eveniment Conferinţă de presă a Clubul Nautic Român la Constanţa. Ce proiect se prezintă (galerie foto)

26 Jan 2018 1164

CN APM Constanţa a reluat licitaţia privind furnizarea sistemului de alarmare în situaţii de protecţie civilă pe teritoriul Portului Constanţa

22 Dec 2017 660

Search Corporation SRL s-a îndreptat împotriva CN APM Constanţa SA. Ce răspuns a primit de la CNSC

09 Dec 2017 1100

Bilanț de sfârșit de an Nicolae Tivilichi, director general al CN APM - „Avem toate șansele să redeschidem linia Constanța - Istanbul“

07 Dec 2017 1276

CN APM Constanţa Drumul de circulaţie dintre Poarta 10 Bis şi Poarta 10 va fi extins la patru benzi (galerie foto+document)

22 Nov 2017 1715

Se caută o firmă care se va ocupa de câinii fără stăpân din Porturile Constanţa şi Midia (document)

05 Oct 2017 655

Precizări importante de la CNAPM privind accesul pe la Poarta 1

18 Aug 2017 918

Prezent în Portul Constanţa, ministrul Răzvan Cuc s-a declarat mulţumit de managementul CNAPMC

14 Aug 2017 1031

Constanța. Lista navelor avizate pentru intrare în porturile maritime românești la operare

29 May 2017 1136

Constanţa Nave avizate pentru sosire în porturile maritime româneşti

27 May 2017 1271

Chimpex SA are acord pentru trei investiţii în Portul Constanţa

27 May 2017 3898

Constanţa. Lista navelor avizate pentru sosire în porturile maritime româneşti. Două sub pavilion Turcia

25 May 2017 961

Constanța Nave avizate la sosire în porturile maritime românești. Două pentru descărcare/încărcare

24 May 2017 1814

Constanţa. Peste zece nave, avizate pentru sosire în porturile maritime româneşti

23 May 2017 1226

Constanţa Câte nave sunt avizate pentru sosire în porturile maritime româneşti. Sub ce pavilion sunt

22 May 2017 565

Constanța. Nave avizate la sosire în porturile maritime românești. Două sunt sub pavilion Insulele Marshall

21 May 2017 1602

Portul Constanţa se modernizează. CN APM are două proiecte. Cât costă (document)

19 May 2017 2125

O navă sub pavilion China, la operare în porturile maritime românești. Câte vase sunt, în total, la descărcare/încărcare

25 Mar 2017 1157

Ce nave operează în porturile maritime românești. Cele mai multe se află la încărcare

24 Mar 2017 996

Cinci nave la operare în porturile maritime românești. Sub ce pavilioane sunt

23 Mar 2017 949

Constanța. Nave la operare în porturile maritime. Sub ce pavilioane sunt și pentru ce se află în dane

22 Mar 2017 2215

Nave la operare, astăzi, în porturile din administrarea CNAPM Constanţa. Ce pavilioane au vasele

10 Mar 2017 4615

O firmă din Peştera se va ocupa de reevaluarea bunurilor CN APM SA Constanţa (document)

17 Feb 2017 943

Cine se va ocupa de managementul calităţii la CN APM Constanţa

06 Feb 2017 1258

CN APMC vrea să repare o navă de depoluare. Scoate din vistierie peste 60.000 de lei, fără TVA (documente)

31 Jan 2017 859

Trafic record de cereale în Portul Constanța

11 Jan 2017 1265

Manevrele de navigație în porturile maritime Midia și Constanța, precum și prin Ecluza Agigea, reluate

11 Jan 2017 799