CNSC a respins o constestatie a companiei Asfalt Dobrogea administrată de Grigore Comănescu. Era vizată o licitație pentru lucrări în comuna Mihai Viteazu




Atribuirea contractului de proiectare, asistență tehnică și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții: «Reabilitare drumuri de interes local în localitatea Sinoie, comuna Mihai Viteazu, județul Constanta» - subprogramul Lucrări în primă urgență a fost contestat de o firmă din Constanța.

Prin contestația înregistrată la CNSC, SC Asfalt Dobrogea SRL reprezentată legal prin administrator Grigore Comănescu, contestă raportul procedurii nr. 24738 L din 30.12.2022 și a tuturor actelor subsecvente, precum și împotriva proceselor verbale nr. 19184L din 10.10.2022, nr. 20124L din 21. 10. 2022 și nr. 23156L din 07.12.2022, documente emise de Compania Națională de Investiții SA, în calitate de autoritate contractantă, în cadrul procedurii simplificată, derulată online, organizată în vederea atribuirii contractului de lucrări având ca obiect: proiectare, asistență tehnică și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții: «Reabilitare drumuri de interes local în localitatea Sinoie, comuna Mihai Viteazu, județul Constanta» - subprogramul Lucrări în primă urgență, inițiată prin publicarea în SEAP a anunțului de participare simplificat nr. SCN1112701 din data de 17.08.2022.

SC Asfalt Dobrogea SRL a solicitat anularea proceselor verbale, menţiunile referitoare la propunerea tehnică şi financiară prezentate de
Strabag SRL, anularea raportului procedurii şi a tuturor actelor subsecvente, cu privire la stabilirea ofertei depusă de Strabag SRL ca ofertă câştigătoare a procedurii şi obligarea autorităţii contractante, la reluarea procedurii prin reanalizarea ofertei depuse de ofertantul declarat câştigător şi stabilirea unui nou rezultat al procedurii, cu luarea în considerare a aspectelor învederate în cadrul contestaţiei.

CNSC a respins ca nefondată, contestația formulată de SC Asfalt Dobrogea SRL în contradictoriu cu autoritatea contractantă, Compania Națională de Investiții SA.

Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere în termen de 10 zile de la comunicare.

PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 




 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.