Coleg cu Mazăre şi Constantinescu Două terenuri intravilane deţinute de Valentin Gheorghe Ionescu în zona Compozitorilor, scoase la licitaţie de Fiscul din Constanţa (document)

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa - Serviciul Colectare Persoane Juridice anunţă organizarea şi desfăşurarea unei licitaţii publice pentru valorificarea a două bunuri imobile deţinute de societatea Resident Com SA, controlată de Master Job Limited, din Cipru, şi Valentin Gheorghe Ionescu. Licitaţia va avea loc pe 20 iunie, ora 14.30, la sediul Fiscului din municipiul Constanţa, bulevardul Tomis nr. 312A.
 
Numele lui Valentin Gheorghe Ionescu a fost întâlnit în peisajul afaceristic constănţean. Implicat în businessuri cu eoliene, terenuri şi centre comerciale, Ionescu a crescut alături de fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, şi de fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, cei trei fiind colegi la Institutul de Marină. Valentin Gheorghe Ionescu este inculpat în Dosarul Retrocedărilor din Constanţa.
 
Revenind la licitaţie, precizăm că participanţii la această procedură publică vor putea achiziţiona un teren intravilan - lot 59, în suprafaţă de 2.075 mp, situat pe strada Baba Novac, cartierul Compozitorilor, având număr cadastral vechi 10928/59, înscris în Cartea Funciară nr. 209340. Licitaţia va porni de la suma de 1.871.833 de lei, exclusiv TVA. Bunul imobil este grevat de următoarea sarcină: creditor Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa, Colectare Persoane Juridice, prin ipoteca legală instituită conform Încheierii OCPI Constanţa nr. 54532/10.07.2012.
 
Cel de-al doilea bun imobil este un teren intravilan, lot 60, în suprafaţă de 412 mp, situat pe strada Baba Novac, zona Compozitorilor, având număr cadastral vechi 10928/60, înscris în Cartea Funciară nr. 209349. Licitaţia va porni de la suma de 383.679 de lei, exclusiv TVA. Bunul imobil este grevat de următoarea sarcină: creditor Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa, Colectare Persoane Juridice prin ipoteca legală instituită conform Încheierii OCPI Constanţa nr. 54538/10.07.2012. Cei interesaţi sunt invitaţi să prezinte, până la termenul de vânzare, dovada plăţii taxei de participare la procedura publică, reprezentând 10% din preţul de pornire a licitaţiei.
 

Resident Com SA, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2003, Resident Com SA are sediul social în Bucureşti. Capitalul social subscris, de 90.000 de lei, integral vărsat, este compus din 120 de acţiuni la purtător. Firma este controlată de Master Job Limited, din Cipru, Nicosia, cu 96,66% din capitalul social, şi Valentin Gheorghe Ionescu, cu 3,34% din capitalul social. Administratorul firmei este Valentin Gheorghe Ionescu. Cenzorii Resident Com SA sunt: SC Primocont Expert SRL, Gabriela Porancea şi Marius Bogdan Paşa.
 
Resident Com SA are ca obiect de activitate cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii. În anul fiscal 2015, firma cu zero salariaţi a declarat o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 3.159 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, firma cu zero salariaţi a avut o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 58.943 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: zero salariaţi, cifră de afaceri de zero lei şi pierdere de 4.925 de lei.
 
Numele lui Valentin Gheorghe Ionescu mai apare, potrivit Registrului Comerţului, în societăţile Compania de Servicii şi Consultanţă SA, Eco Industries Trading Group SRL, Euro Pro Construct SRL, Habitat şi Ambient SA, Masterjob Consultanţă SA, Meregalli Eastern Europe SRL, Sisteme Internaţionale de Afaceri SA, precum şi în mai multe societăţi radiate: Dusep SA, Eco Industries Trading Group SRL, Evyoly Impex SRL, Jacobs Hendrix & Partners SRL, Societatea Naţională de Distribuţie SA, Templum Plus SRL, Trans Media Xpress SRL.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul publicat de AJFP Constanţa.
 

Citeşte şi:
 
Un teren intravilan deţinut de Valentin Gheorghe Ionescu, scos la mezat pentru a cincea oară de Fiscul din Constanţa (document)


A treia licitaţie la Fiscul din Constanţa pentru trei terenuri deţinute de Valentin Ionescu, inculpat în Dosarul Retrocedărilor

Un imobil de pe strada Poporului, de vânzare Printre proprietari, şi Sisteme Internaţionale de Afaceri SA, din Dosarul Retrocedărilor (document)

Inculpat în Dosarul Retrocedărilor, executat de Fiscul din Constanţa. Trei terenuri deţinute de Valentin Ionescu, de vânzare (document)

Preţ diminuat cu 25%. A doua licitaţie pentru terenul din zona Compozitorilor al lui Valentin Ionescu, inculpat în Dosarul Retrocedărilor

Zile grele pentru un prieten al tandemului Mazăre-Constantinescu? Un teren deţinut de Valentin Ionescu în zona Compozitorilor, scos la mezat

Coleg cu greii Constanţei. Un inculpat din Dosarul Retrocedărilor, executat de Fisc (document + rechizitoriu)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Două automobile, din patrimoniul firmei, de vânzare One Star Security SRL, executată de fiscul din Constanța (DOCUMENT)

16 Apr 2024 440

Marius Mocanu, fostul avocat al lui Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu, executat silit de fiscul din Constanța (DOCUMENT)

14 Apr 2024 5895

Fabrica de apă de la Crîngu se vinde pe bucăți Licitație la fiscul din Constanța pentru valorificarea bunurilor firmei Izvor M.D.Crîngu SRL, deținută de familia Comănescu (DOCUMENT)

09 Apr 2024 970

A doua licitație, organizată de fiscul din Constanța pentru valorificarea a două terenuri deținute de Primăria Cogealac (DOCUMENT)

29 Mar 2024 676

Vergil Chițac, proces cu Fiscul, pentru o amendă civilă aplicată Primarului Municipiului Constanța. Verdictul, la finalul lunii

12 Mar 2024 780

Bunurile societății One Star Security SRL, scoase la licitatie de AJFP Constanța (DOCUMENT)

10 Mar 2024 1558

Bunuri estimate la peste 19 milioane de lei Zeci de locomotive ale CFR Marfă SA, scoase la mezat de AJFP Constanța (DOCUMENT)

09 Mar 2024 4324

Opinie cu rezerve Camera de Conturi a publicat raportul de audit financiar asupra situațiilor financiare consolidate ale orașului Năvodari (DOCUMENT)

08 Mar 2024 780

Deficiențe cu influențe semnificative asupra situațiilor financiare găsite de angajații Camerei de Conturi Constanța la primăria 23 August (DOCUMENT)

06 Mar 2024 707

Trei terenuri deținute de Primăria Cogealac, scoase la licitație de fiscul din Constanța (DOCUMENT)

26 Feb 2024 834

Magistrații Curții de Apel Constanța au amânat pronunțarea CN APM SA, la judecată cu mai multe instituții, printre care Ministerul Finanţelor Publice și ANAF

18 Feb 2024 625

Un teren deținut de Green Garden Art Fast SRL, scos la licitație de fiscul din Constanța (DOCUMENT)

14 Feb 2024 914

Un bun deținut de Speed Terrra Trans SRL, scos la licitație de fiscul din Constanța (DOCUMENT)

13 Feb 2024 832

Justiție Constanța Primăria Ciobanu, proces cu o firmă cu acționariat chinez!

25 Jan 2024 842

Remi Mincă, fostul director al AJOFM Constanța, chemat în instanță pentru situația financiară a Asociației de Calificare și Recalificare pentru Tineret

07 Nov 2023 1153