Comandantul Forțelor pentru Operații Speciale, parte din conducerea AMVVD Constanța


Comandantul Forțelor pentru Operații Speciale va face parte din conducerea Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități, sucursala Constanța.

Comandorul Adrian Lupașcu este, începând de vineri, vicepreședinte al Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități, Sucursala Constanța. Acesta este veteran al teatrelor de operații cu numeroase misiuni externe  la activ, misiuni de antrenament în comun cu partenerii NATO, și nu în ultimul rând unul dintre cei mai bine antrenați militari ai Forțelor Speciale! 

Suntem convinși că domnul comandor va da un plus de valoare echipei de conducere  a veteranilor din  Constanța!  Bun venit in echipă, domnule comandor!, a transmis Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități, sucursala Constanța.

Sursa foto: Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități, sucursala Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE. Un militar este militar tot timpul

13 Oct 2021 2154

Vicepreședintele Asociaţiei militarilor veterani AMVVD Constanţa, confirmat cu Covid

28 Oct 2020 1924

#ConstantaEsteBine Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități Sucursala Constanța sprijină eroii care se luptă cu pandemia! (galerie foto)

12 May 2020 2391

Asociaţia Militarilor Veterani - Sucursala Constanţa cinsteşte memoria eroilor armatei române

07 Nov 2019 3086

Premieră la Parada Militară de Ziua Națională a României. Vor defila și militari din cadrul Asociației Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi

26 Nov 2018 2054

Asociaţia Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi Cristi Crăciun, prezent la "Lansarea Centrului de Excelență în Comerț Exterior"

13 Nov 2018 1963

Sprijin pentru refacerea bibliotecii Colegiului Național Militar „Alexandru Ioan Cuza“ din Constanța. Zeci de volume au fost donate. Cine a avut inițiativa (galerie foto)

31 Oct 2018 3104

LMP întâlnire de grad ZERO la MApN. Probleme stringente în discuție. Cine a reprezentat liga și ce s-a stabilit (galerie foto)

30 Mar 2018 8627

Constanța. Reuniunea a două asociații militare partenere Obiective-plata orelor suplimentare, compensații pentru chirie, statutul cadrelor militare etc

02 Apr 2017 8080