Combustibili de înaltă calitate de la Petromidia Staţie de carburanţi modernizată, inaugurată la Chişinău de Rompetrol Moldova

KMG International, prin subsidiara Rompetrol Moldova, a finalizat recent modernizarea staţiei de carburanţi Rompetrol din Chişinău, strada Ginta Latină - o zonă importantă a capitalei.

 
Noul complex se întinde pe o suprafaţă de 500 de metri pătraţi, iar clienţii Rompetrol au posibilitatea să-şi alimenteze automobilele folosind cele patru pompe, să beneficieze de serviciile unei spălătorii auto moderne, dar să se şi recreeze în zona bistro a staţiei de carburanţi.
 
„Staţia de carburanţi din sectorul Ciocana este una dintre cele mai mari şi cele mai moderne din ţară, fapt ce consolidează poziţia Rompetrol Moldova în regiune. Clienţii noştri vor găsi facilităţi de ultimă generaţie, servicii de calitate şi carburanţi de top aduşi din România, produşi de specialiştii Rompetrol. Vom continua în viitorul apropiat să extindem reţeaua de distribuţie a carburanţilor, pentru a veni în întâmpinarea clienţilor noştri din toată ţara”, a declarat Ascar Japarov, directorul general Rompetrol Moldova.
 
Noua staţie de carburanţi a fost modernizată urmând liniile generale de rebranding aplicate în cadrul Rompetrol. Staţia este complet integrată în conceptul Rompetrol, cu facilităţi şi servicii moderne, folosind exclusiv combustibili de înaltă calitate obţinuţi la rafinăria Petromidia Năvodari.
 
Petromidia este cea mai mare rafinărie din România şi una dintre cele mai importante din zona Mării Negre. Principalul activ al KMG International în regiune asigură reţelelor de distribuţie din România, Republica Moldova, Georgia şi Bulgaria carburanţi de cea mai bună calitate, obţinuţi după reţete adaptate nevoilor pieţei de consum.
 
Totodată, în cadrul noului complex Rompetrol din Chişinău, a fost inaugurat şi un centru operaţional pentru colaborarea şi conlucrarea cu clienţii. Practic, persoanele fizice şi juridice pot încheia contracte de furnizare a combustibilului, dar şi a altor produse şi servicii în cel mai apropiat oficiu.
 
Rompetrol Moldova este unul din cei mai mari importatori de combustibil din Moldova, cu o cotă de 49,3% pe piaţa locală a carburanţilor. Compania face parte încă din 2002 din Grupul KMG International, deţinut de compania naţională de petrol şi gaze din Kazahstan, KazMunayGas. Rompetrol Moldova a creat peste 1.000 de locuri de muncă în cei 17 ani de existenţă pe piaţa locală. La ora actuală, compania operează o reţea alcătuită din 87 de staţii de carburanţi, răspândite în toată ţara.
 
Citeşte şi:
 
Carburant premium de iarnă, produs în premieră la rafinăria Petromidia ​


Activitatea operaţională a Rompetrol Rafinare SA, motorul creşterii vânzărilor de carburanţi

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Acţionarii Rompetrol Rafinare SA, convocați în Adunare Generală Ordinară! Pe ordinea de zi sunt zece subiecte

26 Mar 2024 574

​Rompetrol Rafinare a început revizia generală a rafinăriei Petromidia de la Năvodari

08 Mar 2024 588

Investiții pe Platforma Rompetrol Rafinare în interiorul instalației de Hidrofinare Petrol Reactor

06 Mar 2024 630

Baurzhan Nurgaliyev este noul administrator şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al Midia Marine Terminal SRL, din Năvodari

07 Feb 2024 803

Mandat limitat Alexandru Stavarache, numit director economic interimar al Rompetrol Rafinare SA!

01 Feb 2024 873

Firme Constanța Fondul de Investiții în Energie Kazah-Român SA actualizează contractul de împrumut pentru centrala în cogenerare de la Petromidia

02 Jan 2024 887

Rompetrol Rafinare SA are doi membri noi în Consiliul de Administraţie

03 Oct 2023 1112

Primăria Constanța achiziționează combustibili. Furnizorul este Rompretrol Downstream (DOCUMENT)

18 Sep 2023 982

Midia Marine Terminal a finalizat cu succes lucrările la terminalul offshore

01 Sep 2023 924

Firme Constanța O nouă decizie adoptată de Midia Marine Terminal SRL

07 Aug 2023 1191

Midia Green Energy SA are un nou Consiliu de Administraţie!

21 Jun 2023 1486

S-a aprobat remuneraţia lunară pentru fiecare membru al Comitetului de Audit al Rompetrol Rafinare SA!

16 Jun 2023 1311

Acţionarii Rompetrol Rafinare SA, convocați în Adunare Generală Extraordinară! Iată ce s-a decis

13 Jun 2023 1819

Rompetrol Rafinare SA, la judecată cu Agenția pentru Protecţia Mediului Prahova

05 Jun 2023 1089

Comunicat de presă Rompetrol Rafinare - 06.02.2023

06 Feb 2023 848