Comerțul cu amănuntul și restaurantele nu i-au priit Chițac Jr., fiul primarului Constanței se pregătește de afaceri în sectorul imobiliarelor!


 
  • Bărbatul născut în 1988 a figurat ca asociat/administrator în mai multe societăți comerciale
  • Unele dintre companii au fost radiate, din altele s-a retras, iar cele rămase în stare de funcționare au ca obiect de activitate „Cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii”
  • Cea mai recentă firmă înregistrată la Registrul Comerțului în 2022 se numește Max Maxoto Global Corp SRL și are sediul în Năvodari
  • Cea de-a doua companie cu același sediu social a fost preluată de Octavian Chițac de la o anume familie Cristea din Valu lui Traian
  • Cristea Transporters SRL este deținută în prezent de Octavian Chițac, are sediul social la aceeași adresă din Năvodari ca și Max Maxoto Global Corp SRL, iar obiectul de activitate este Cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii și Dezvoltare (promovare) imobiliară
  • Chițac Jr. a ieșit anul trecut din două companii: Ross Investment Beach SRL și Noa Summer Pro Invest SRL
  • Alte două SRL-uri au fost radiate: Ecorider Cho SRL și Noa Investment Box SRL
 
 

Octavian Chițac, fiul primarului Constanței intenționează să intre în afaceri imobiliare.

Bărbatul născut în 1988 a figurat ca asociat/administrator în mai multe societăți comerciale. Unele dintre companii au fost radiate, din altele s-a retras, iar cele rămase în stare de funcționare au ca obiect de activitate „Cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii”.

Cea mai recentă firmă înregistrată la Registrul Comerțului în 2022 se numește Max Maxoto Global Corp SRL și are sediul în Năvodari, str. M9, nr. 1, ap. 26, etaj 4, județ Constanța. SRL-ul îl are ca unic asociat și administrator pe Chițac Jr. Capitalul social este de 100 lei, integral vărsat, total părţi sociale: 10 a câte 10 lei fiecare, potrivit Monitorului Oficial partea a IV-a 4.743 din data de 11 noiembrie 2022.
 
Cea de-a doua companie cu același sediu social a fost preluată de Octavian Chițac de la o anume familie Cristea.

De altfel, firma se numește Cristea Transporters SRL.

În trecut a aparținut soților Mariana-Iuliana și Ștefan-Răzvan Cristea. Iar de la începutul acestui an, firma îl are unic asociat și administrator pe Octavian Chițac.

În anul fiscal 2021, compania a avut o cifră de afaceri de 19.224 lei, 0 angajați, iar profitul a fost pe minus (-31.902 lei).

Inițial această companiei înființată în 2021 a avut sediul social în Valu lui Traian, str. Murfatlar 5F C și avea ca obiect principal de activitate – transporturi rutiere de mărfuri și servicii de mutare.

Potrivit Monitorului Oficial partea a IV-a nr. 1.440 din data de 28 martie 2023, la finalului anului 2022, are loc retragerea din societate a soților Cristea prin cesionarea la valoarea nominală, a celor 20 părţi sociale către Octavian Chițac care devine astfel asociat unic, deţinând întreg capitalul social de 200 Iei (20 ps, 10 lei/ps), 100% participare la profit şi pierderi.

La aceeași dată acesta devine și administrator al societății pe o perioada de 60 de ani, iar Cristea Transporters SRL își schimbă sediul social la adresa din Năvodari și își modifică obiectul de activitate principal în cod CAEN 6810 Cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii și Dezvoltare (promovare) imobiliară, renunțându-se astfel la vechiul cod CAEN al societății.


Cesiunea s-a făcut conform art. 202, al. 2 din Legea 31/1990 modificată şi republicată.
 
Potrivit RECOM, Chițac a mai figurat în alte societăți comerciale. Unele au fost radiate, iar din alte două societăți a ieșit prin cesiunea acțiunilor.

 
Este vorba despre Ecorider Cho SRL, care se ocupa de comerţul cu amănuntul care nu se efectuează prin magazine, standuri, chioşcuri, pieţe, comerţul cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet și Noa Investment Box SRL, care a avut sediul social pe strada Dacia nr. 37 și avea obiect principal de activitate – „restaurante". Cele 21 de părți sociale erau deținute de cei trei fondatori: Mihai Andrei Stancă, Nicolae Stancă și Octavian Chițac. Fiul primarului Constanței era și administratorul societății.

După Noa Investment Box SRL, Octavian, fiul primarul Vergil Chițac și asociații săi au mai bifat înființarea unei firme.

Noua societate, Noa Summer Pro Invest SRL își avea sediul social la aceeași adresă din municipiul Constanța, pe strada Dacia nr. 37 și același obiect principal de activitate: „restaurante”.

Noa Summer Pro Invest SRL are capitalul social de 200 de lei, iar fondatori sunt: Nicolae Stancă, Mihai Andrei Stancă și Octavian Chițac. În 2021, compania figura doar cu datorii de 1.623.414 lei.

Potrivit Monitorului Oficial partea a IV-a nr. 3.990 din data de 21 septembrie 2022, Octavian Chițac se retrage din acest business și renunță și la calitatea de administrator, iar cele 10 părţi sociale deţinute de Chițac jr. ajung la Stancă Mihai-Andrei, care devine astfel asociat unic, deţinând întreg capitalul social de 200 lei și 100% participare la profit şi pierderi.

Totodată, fiul primarului a fost asociat și administrator și în Ross Investment Beach SRL din care a ieșit tot anul trecut, potrivit Monitorului Oficial partea a IV-a nr. 3.524 din data de 19 august 2022.

Octavian Chițac, asociat unic al societăţii Ross Investment Beach SRL și-a cesionat cele 20 de părți sociale deținute la valoarea nominală către Vlad- Nicolae Trofin, care devine astfel asociat unic.

Societatea a fost înființată în 2021, are sediul social în Năvodari, având obiect de activitatea „restaurante". După primul an de activitate, a raportat o cifră de afaceri de 287.095 lei, un profit de 54.857 lei și niciun angajat.

Firma are punct de lucru pe strada Republicii din Eforie-Sud.

Menționăm că inițial în companie asociați au fost fosta noră a primarului Vergil Chițac, Roxana Maria, și Cristian-Nicola Gramaticu.

În 2021, Gramaticu a ieșit din firmă prin cesiune de acțiuni către Octavian Chițac, care devenea asociat în Ross Investment Beach SRL.

Între timp, Roxana Maria Gheorghe, fostă Chițac, i-a lăsat fostului soț acțiunile la societate, iar în august 2022, Chițac Jr. le-a cesionat către Vlad- Nicolae Trofin. Cesiunea s-a făcut conform prevederilor art. 202 alin. (2) din Legea nr. 31/1990, modificată şi republicată.
 

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:


După divorț devine asociat unic. Fiul primarului Chițac și-a cesionat acțiunile din Ross Investment Beach SRL

Nora primarului Chițac și-a numit proaspătul soț administrator în compania Ross Investment Beach SRL

Tatăl - primar, fiul - om de afaceri! Chițac jr. și asociații săi au mai înființat o firmă!

Fiul primarului Chițac, administrator al unei societăți comerciale înființate recent. Se pregătește să deschidă un restaurant?

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Terenul din centrul Constanței pe care voia să-l cumpere tatăl prietenului fiului primarului Chițac, scos la licitație de Primărie

23 Aug 2023 15354

UPDATE Vergil Chițac propune consilierilor vânzarea unui teren în centrul Constanței. Misteriosul cumpărător, legături cu fiul edilului (DOCUMENTE + GALERIE FOTO)

29 Jun 2023 8076

După divorț devine asociat unic. Fiul primarului Chițac și-a cesionat acțiunile din Ross Investment Beach SRL

25 Aug 2022 5195

Nora primarului Chițac și-a numit proaspătul soț administrator în compania Ross Investment Beach SRL

05 Jan 2022 7690

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 03 iunie 2021

04 Jun 2021 2489

Octavian Chițac, fiul edilului din Constanța, se însoară în acest weekend

03 Jun 2021 11806

Tatăl - primar, fiul - om de afaceri! Chițac jr. și asociații săi au mai înființat o firmă!

01 Feb 2021 4692

Fiul primarului Chițac, administrator al unei societăți comerciale înființate recent. Se pregătește să deschidă un restaurant?

30 Jan 2021 7012

Fiul senatorului Vergil Chiţac şi-a făcut firmă. Ce obiect de activitate are

13 Mar 2017 5323