Compania de Pilotaj „Pilot Service“ SA și-a majorat capitalul social! Detalii din Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor


 
  • Compania de Pilotaj „Pilot Service“ SA a fost fondată în anul 1992 și este controlată de Mihai Miron Vasilescu, cu 51 %, și de Ioana Pană, cu 36,1 %. 
  • Mihai Miron Vasilescu mai apare în Intermodal Transports SRL (firmă ce s-a ocupat de pilotaj nave maritime în Portul Constanța), iar în trecut a figurat în Rivmar Trans Logistiks SRL, C.S. Întreţinere şi Reparaţii C.T.A. Mentenanţă SRL, Canal Services SRL și Resalv SA, toate radiate.
  • Pentru anul trecut, fără niciun angajat, Compania de Pilotaj „Pilot Service“ SA a declarat o pierdere de 13.037 de lei.
 
 
Compania de Pilotaj „Pilot Service“ SA, una dintre cele mai cunoscute societăți din Constanța specializate în activităţi de servicii anexe transportului pe apă, și-a majorat capitalul social!
 
Compania de Pilotaj „Pilot Service“ SA are cu sediul social în Constanţa, pe strada Sergiu Celibidache.
 
Decizia a fost luat în Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor Societăţii a fost convocată pentru data de 30 august 2022, prin Convocatorul din data de 12 iulie 2022, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 2994 din 14 iulie 2022.
 
Potrivit datelor oficiale, s-a aprobat majorarea capitalului social al Societăţii cu 91.352,5 lei prin emisiunea de acţiuni noi în schimbul unor noi aporturi în numerar, în conformitate cu art. 210 alin. (4) din Legea Societăţilor.
 
Ca urmare a majorării, societatea Pilot Service SA va emite 913.525 acţiuni noi, ce vor fi oferite spre subscriere, în primul rând, acţionarilor existenţi, proporţional cu numărul acţiunilor pe care le posedă, aceştia având un drept de preferinţă conform Legii Societăţilor.
 
Acţiunile nou-emise vor trebui plătite, la data subscrierii, în proporţie de cel puţin 30% din valoarea lor nominală şi, integral, în termen de 3 ani de la data publicării în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a, a Hotărârii Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor.
 
Tot în cadrul Adunării Generale Extraordinară a Acţionarilor Societăţii s-a aprobat împuternicirea administratorului unic al societăţii, Mihai-Miron Vasilescu, pentru a duce la îndeplinire Hotărârea Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor, inclusiv să reprezinte acţionarii societăţii, respectiv societatea, în faţa oricăror instituţii, autorităţi, persoane, entităţi, publice sau private şi să încheie orice acte, să realizeze orice fapte, necesare, utile sau recomandate, pentru implementarea majorării capitalului social al Societăţii şi înregistrarea lui la orice autoritate sau instituţie publică. D

 
Acţionarul împuterniceşte următoarele persoane: Bianca-Maria Naghi, din Oradea, Victor-Ion Ștefan, din Prahova, Claudia-Bianca Cernitoiu, din Târgu Jiu și Sabina-Mădălina Vasile, din Buzău, pentru a reprezenta societatea în faţa oricăror autorităţi, entităţi publice sau private, persoane fizice sau juridice şi orice alte terţe persoane în vederea efectuării, implementării şi înregistrării majorării de capital social (incluzând fără a se limita la îndeplinirea oricăror formalităţi în faţa Registrului Comerţului) şi pentru a redacta, încheia, semna, confirma, modifica, finaliza, completa, suplimenta, efectua, aproba, livra, depune, înregistra, primi şi/sau accepta în numele şi pe seama Societăţii orice acte/documente necesare în vederea realizării majorării de capital social, pentru a efectua orice plăţi necesare etc.
 

„Persoanele enumerate mai sus vor avea dreptul de a-şi delega aceste puteri, total sau parţial, oricărei alte persoane la alegerea lor, semnătură, actele şi faptele acestora fiind opozabile Societăţii în limitele mandatului conferit prin prezenta. Acest mandat este şi rămâne valabil până la încetarea sau revocarea sa, oricare dintre acestea ar surveni prima“, se mai arată în datele oficiale.

 

Prezenta decizia a fost luată la data de 31 august 2022 și publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 3948 din data de 19 septembrie 2022.
 
Despre Compania de Pilotaj „Pilot Service“ SA
 
Potrivit Confidas.ro, Compania de Pilotaj „Pilot Service“ SA a fost fondată în anul 1992 și este controlată de Mihai Miron Vasilescu, cu 51 %, și de Ioana Pană, cu 36,1 %. 
 
Mihai Miron Vasilescu mai apare în Intermodal Transports SRL (firmă ce s-a ocupat de pilotaj nave maritime în Portul Constanța), iar în trecut a figurat în Rivmar Trans Logistiks SRL, C.S. Întreţinere şi Reparaţii C.T.A. Mentenanţă SRL, Canal Services SRL și Resalv SA, toate radiate.
 
Pentru anul trecut, fără niciun angajat, Compania de Pilotaj „Pilot Service“ SA a declarat o pierdere de 13.037 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Oameni, apă şi bani!
Cine asigură serviciul de pilotaj în porturile Constanţa, Midia şi Mangalia (documente)

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme Constanța Mandatul administratorului unic al Pilot Service SA, prelungit

06 Jul 2023 875