Actualitate

Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa caută o firmă de curierat (document)

  • Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa scoate din conturi peste 180.000 lei pentru achiziţa serviciilor de poştă


Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa va desfăşura licitaţie pentru atribuirea contractului „Servicii de preluare, prelucrare şi livrare a corespondenţei internaţionale şi internaţionale a coletelor şi a trimiterilor prin serviciul de expediere rapidă cu confirmare de primire“.Valoarea estimată a contractului este de 189.300 lei. Serviciile constau în preluarea, prelucrarea și livrarea de corespondentă internă şi internatională a coletelor şi a trimiterilor prin serviciul de expediere rapidă cu confirmare de primire.


Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 15.06.2020, ora 15:00. Oferta trebuie să fie valabilă până la 15.09.2020. Data de deschidere a ofertelor este 15.06.2020, ora 15:00. Cuantumul garanţiei de participare este de 1.890 lei. Termenul-limită până la care ofertantul poate să adreseze solicitările de clarificări sau informaţii suplimentare în legătură cu documentaţia de atribuire este de 5 zile înainte de data limită de depunere a ofertelor. La solicitările adresate după acest termen entitatea contractantă nu va răspunde. Termenul în care entitatea contractantă va răspunde la solicitările de clarificări sau informatii suplimentare în legătură cu documentatia de atribuire este a 3-a zi înainte de termenul stabilit pentru depunerea ofertelor.


Ofertantul trebuie să facă dovada că a prestat, în ultimii 3 ani, servicii similare celor ce fac obiectul prezentei achizitii, la nivelul unuia sau mai multor contracte, în valoare cumulată de cel putin 90.000 lei. Prin sintagma ”servicii similare” se înțelege orice tip de servicii poştale.
 

Responsabili de atribuirea procedurii publice

Persoanele care detin funcţii de decizie din cadrul CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa sunt: Costel Stanca - director general, Florin Goidea – director general adjunct, Daniela Șerban - director economic, Teodor Patrichi - director Direcţia Exploatare, Ciprian Hanganu - director coordonator, Florin Chirilă - director Direcția Tehnică, Madalin Alexandru Crăciun - director Direcţia Comercială, Laszlo Eduard Kiss - şef Sucursala Energetică Port Constanţa, Daniel Niculescu - şef Sucursala de Servicii Port Constanţa, Emil Sorin Banias - şef Sucursala Nave Tehnice Port Constanţa, Antoniela Moldoveanu – inginer, Laura Valentina Bola – inginer, Constantin Chirilă – administrator, Gabriela Murgeanu – administrator, Daniel-Adrian Naftali – administrator, Bătrâncă Ghiorghe – administrator, Elena Petrașcu – administrator, Mircea Burlacu – administrator, Iulian Pepi Tănase - şef Serviciu Juridic și Contencios, Otilia Ifimov - şef Departament Achiziții Publice, Nicoleta Adina Gămălan – şef Birou Control Financiar Preventiv, Cristian Marius Stoicescu – Departamentul Achiziţii Publice, Ana Maria Şerbanescu – şef Serviciu Organizare.


În secţiunea Documente puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie. 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ce firmă va oferi servicii de asigurare facultativă a bunurilor noi din proprietatea CN APM Constanța (document)

11 Jul 2020 1291

CN APM Constanța a achiziționat mixtură asfaltică și beton pentru întreținerea infrastructurii portuare (document)

07 Jul 2020 1809

Licitație publică CN APM Constanța achiziționează servicii de reparații la sistemul de semnalizare maritimă (document)

03 Jul 2020 280

CN APM Constanța achiziționează servicii de asigurări medicale private pentru personal (document)

02 Jul 2020 372

CN APM Constanța caută societate care să execute reparații planificate la pontoanele de largare (document)

01 Jul 2020 491

Licitaţie la CN APM SA Constanţa pentru lucrări de reparații capitale (document)

30 Jun 2020 504

CN APM Constanța achiziționează servicii de reparare și întreținere a echipamentului de stingere a incendiilor (document)

29 Jun 2020 387

Se repară cazanele pentru centrale termice de la CN APM Constanţa (document)

24 Jun 2020 513

Licitaţie la CN APM SA Constanţa pentru achiziţia serviciilor de sistematizare rețele canalizare pluvială (document)

23 Jun 2020 449

Fast Brokers - Broker de Asigurare a semnat cu CN APM Constanța pentru răspunderea profesională a membrilor Consiliului de Administrație (document)

23 May 2020 1878

Lucrările pentru repararea Digului de Nord din Portul Constanţa, în atenţia Agenţiei de Mediu Constanţa

23 May 2020 1007

O firmă din Bucureşti a semnat cu CN APM Constanţa. Ce servicii va presta (document)

13 May 2020 1439

CNAPM Constanța organizează o licitație pentru întreținerea liniilor de contact din Portul Constanța (document)

12 May 2020 521

De unde cumpără CN Administrația Porturilor Maritime Constanța două microbuze. La ce vor fi folosite (document)

11 May 2020 1806

Decizie surpriză a instanței cu privire la procesul dintre proprietarul navei Queen Hind și CN APM Constanța

05 May 2020 2356