Actualitate

Comunicat de presă Conceptul THE MEDICAL MALL a fost inaugurat la Constanţa


Joi, 7 noiembrie, MedCity a inaugurat la Constanța primul THE MEDICAL MALL. La evenimentul de lansare au fost prezente personalități din lumea medicală, dar și autorități locale.
Alexandros Diamantis, Managing Director Med City România, a mulțumit autorităților locale pentru sprijinul acordat și a prezentat invitaților conceptul de Mall, ce aduce nou în domeniu, dar, mai ales, care sunt beneficiile, atât pentru medici și domeniul medical, cât mai ales pentru pacienți.
La rândul său, viceprimarul municipiului Constanța, Costin Răsăuțeanu a mulțumit Med City pentru că a ales Constanța drept locație pentru acest concept, a reamintit că autoritățile locale sunt deschise și că oferă tot sprijinul celor care doresc să investească în orașul nostru.Ramona Iliuță, Director Adjunct Direcția de Sănătate Publică Constanța, a prezentat avantajul unui astfel de concept, întrucât spațiul poate fi amenajat, respectând normele în domeniu.
Vicepreședintele Colegiului Medicilor, prof. Dr. Gheorghe Comșa, a reamintit că municipiul Constanța a devenit un centru universitar renumit, ce lansează cadre medicale profesioniste, promotori în specializările lor.
Prin prezența Brandului Diaverum în Medical Mall din Constanța, pacienții vor putea beneficia de mai multe servicii din domeniul nefrologiei, a precizat și dr. Andreea Costea, Medic Șef Diaverum.
Situat în strada Nicolae Iorga, nr.20. THE MEDICAL MALL este unicul concept de spații dedicate activităților medicale, ales de către cele mai importante rețele naționale de servicii medicale și activități conexe din România cum ar fi Diaverum, Regina Maria, Synevo, Catena, Bioclinica, Clinicile Ritmico, Mediplus Clinic sau Centrul Medical Emerald.
Amplasată pe o arteră principală a orașului, la o distanță de 400m față de Spitalul Județean Constanța, clădirea MedCity are o suprafață de 3.000 m.p., este structurată pe 4 niveluri și dispune de toate dotările și specificațiile necesare cum ar fi: 3 lifturi pentru persoane, targă şi deșeuri medicale, acces multiplu care asigură fluxurile medicale în conformitate cu standardele din domeniu și buna practică. 
 
 
 
Despre MedCity:
 
MedCity reprezintă prima rețea de clădiri din Sud Estul Europei, destinate exclusiv serviciilor medicale și activităţilor conexe (clinici medicale, centre de diagnostic și tratament, laboratoare, centre de recuperare, farmacii, clinici de stomatologie, etc.). Clădirile MedCity sunt aliniate la toate standardele şi specificaţiile tehnice din domeniul infrastructurii medicale.
În prezent, portofoliul cuprinde 10 clădiri (Medical Malls), 9 în România (București, Constanța, Craiova, Buzău, Galați, Brăila, Focșani, Călărași, Petroșani) şi 1 în Grecia (Atena), cu o suprafață totală de peste 25.000 mp., realizate cu o investiție de peste 30 de milioane de euro.
Clădirile MedCity sunt situate în proximitatea altor obiective medicale, precum spitale publice și private (Spitale Județene, clinici de specialitate, etc.), pe marile artere ale oraşelor, în zone deservite de mijloace de transport în comun.
MedCity oferă servicii de închiriere AS IS sau TURN KEY în cadrul clădirilor din portofoliu sau, precum și opțiunea de BUY & LEASE BACK a unor clădiri existente.
MedCity este membru al Grupului SEENERGIA (www.seenergiagroup.com), lider din 1994 în inovație în domeniul sănătății, în toate țările membre ale Uniunii Europene din Sud Estul Europei.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Pompierii ISU Dobrogea au intervenit pe strada Sirenei din Mangalia

16 Nov 2019 737

​Fotbalul județului Constanța Rezultatele din etapa a 17-a a Ligii a 4-a

16 Nov 2019 555

Accident rutier produs între un autoturism și o motocicletă, pe strada Baba Novac din Constanța

16 Nov 2019 880

Constanța. Șapte nave sunt avizate pentru sosire în porturile maritime românești. Sub ce pavilion sunt

16 Nov 2019 1549

Post vacant la Colegiul Economic din Mangalia. Nu se solicită vechime

16 Nov 2019 762

Primăria Oraşului Murfatlar angajează. Se solicită vechime

16 Nov 2019 510

Judeţul Constanţa Şoferi, depistaţi sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor

16 Nov 2019 1074

Ziua Națională a României Tricolorul va fi amplasat în mai multe intersecţii din Constanţa. Care sunt acestea

16 Nov 2019 781

UPDATE Este incredibil pentru ce au fost solicitaţi, azi dimineaţă, pompierii de la Constanţa. Nu aţi mai auzit aşa ceva

16 Nov 2019 1616

UPDATEMesaj nou de vreme severă imediată. Cod Galben pentru judeţul Constanţa şi zonele limitrofe

16 Nov 2019 4153

Se modifică imobilul de trei etaje ridicat de The Ring Place în zona Campusului Universitar din municipiul Constanţa. Detalii

16 Nov 2019 276

Fotbalul județului Constanța Ce meciuri se joacă în weekend în Liga a 4-a, a 5-a și a 6-a (program + clasamente)

16 Nov 2019 973

Constanţa. Programul sportiv din weekend FC Viitorul, meci amical, sâmbătă, cu Academica Clinceni

16 Nov 2019 881

Bogdan Huţucă (PNL) - „Asistăm în această perioadă la o adevărată campanie de tip fake-news a PSD îndreptată împotriva lui Klaus Iohannis“

16 Nov 2019 767

Poliţist local, ameninţat cu o toporişcă în Piaţa Tomis III din Constanţa

16 Nov 2019 1364