Comunicat de presă Conceptul THE MEDICAL MALL a fost inaugurat la Constanţa


Joi, 7 noiembrie, MedCity a inaugurat la Constanța primul THE MEDICAL MALL. La evenimentul de lansare au fost prezente personalități din lumea medicală, dar și autorități locale.
Alexandros Diamantis, Managing Director Med City România, a mulțumit autorităților locale pentru sprijinul acordat și a prezentat invitaților conceptul de Mall, ce aduce nou în domeniu, dar, mai ales, care sunt beneficiile, atât pentru medici și domeniul medical, cât mai ales pentru pacienți.
La rândul său, viceprimarul municipiului Constanța, Costin Răsăuțeanu a mulțumit Med City pentru că a ales Constanța drept locație pentru acest concept, a reamintit că autoritățile locale sunt deschise și că oferă tot sprijinul celor care doresc să investească în orașul nostru.



Ramona Iliuță, Director Adjunct Direcția de Sănătate Publică Constanța, a prezentat avantajul unui astfel de concept, întrucât spațiul poate fi amenajat, respectând normele în domeniu.
Vicepreședintele Colegiului Medicilor, prof. Dr. Gheorghe Comșa, a reamintit că municipiul Constanța a devenit un centru universitar renumit, ce lansează cadre medicale profesioniste, promotori în specializările lor.
Prin prezența Brandului Diaverum în Medical Mall din Constanța, pacienții vor putea beneficia de mai multe servicii din domeniul nefrologiei, a precizat și dr. Andreea Costea, Medic Șef Diaverum.
Situat în strada Nicolae Iorga, nr.20. THE MEDICAL MALL este unicul concept de spații dedicate activităților medicale, ales de către cele mai importante rețele naționale de servicii medicale și activități conexe din România cum ar fi Diaverum, Regina Maria, Synevo, Catena, Bioclinica, Clinicile Ritmico, Mediplus Clinic sau Centrul Medical Emerald.
Amplasată pe o arteră principală a orașului, la o distanță de 400m față de Spitalul Județean Constanța, clădirea MedCity are o suprafață de 3.000 m.p., este structurată pe 4 niveluri și dispune de toate dotările și specificațiile necesare cum ar fi: 3 lifturi pentru persoane, targă şi deșeuri medicale, acces multiplu care asigură fluxurile medicale în conformitate cu standardele din domeniu și buna practică. 
 
 
 
Despre MedCity:

 
MedCity reprezintă prima rețea de clădiri din Sud Estul Europei, destinate exclusiv serviciilor medicale și activităţilor conexe (clinici medicale, centre de diagnostic și tratament, laboratoare, centre de recuperare, farmacii, clinici de stomatologie, etc.). Clădirile MedCity sunt aliniate la toate standardele şi specificaţiile tehnice din domeniul infrastructurii medicale.
În prezent, portofoliul cuprinde 10 clădiri (Medical Malls), 9 în România (București, Constanța, Craiova, Buzău, Galați, Brăila, Focșani, Călărași, Petroșani) şi 1 în Grecia (Atena), cu o suprafață totală de peste 25.000 mp., realizate cu o investiție de peste 30 de milioane de euro.

Clădirile MedCity sunt situate în proximitatea altor obiective medicale, precum spitale publice și private (Spitale Județene, clinici de specialitate, etc.), pe marile artere ale oraşelor, în zone deservite de mijloace de transport în comun.
MedCity oferă servicii de închiriere AS IS sau TURN KEY în cadrul clădirilor din portofoliu sau, precum și opțiunea de BUY & LEASE BACK a unor clădiri existente.
MedCity este membru al Grupului SEENERGIA (www.seenergiagroup.com), lider din 1994 în inovație în domeniul sănătății, în toate țările membre ale Uniunii Europene din Sud Estul Europei.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Termoficare Constanța Mai mulți consumatori au rămas fără apă caldă la robinete. Lista completă

19 Apr 2024 146

Farul Constanța Revelația Ionuț Cojocaru - „Peste cinci ani, mi-aș dori să fiu la AC Milan și să joc cu România la un turneu final“ (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 72

Editorial „Revenirea la origini“, o strategie care își arată din plin roadele la Farul Constanța în play-off

19 Apr 2024 65

Constanța! Achitare pentru un jandarm și doi polițiști, acuzați de purtare abuzivă!

19 Apr 2024 121

Armonia Hospital Constanța Mamografie Bilaterală, la un preț special, cu trimitere de la medicul de familie

19 Apr 2024 87

Imobiliare Constanța Complex Savoy SA, răspuns negativ de la Primăria Constanța

19 Apr 2024 96

Un imobil de pe strada Avram Iancu va fi reabilitat Firma lui Răzvan-Ionuț Florea, act de urbanism de la Primăria Constanța

19 Apr 2024 102

Finanţele Publice din Constanţa cer insolvența LGV Invest Quality SRL, din Limanu! Firma a deținut, prin concesiune, un teren în Portul Turistic Mangalia

19 Apr 2024 77

Consiliul Local Constanța, obligat de judecători să modifice o hotărâre de acum 30 de ani! (MINUTA)

19 Apr 2024 97

Proiectul de HCL a fost inițiat de grupul consilierilor locali PSD Prefectul județului Constanța a declarat recurs în dosarul denumit generic „Stop depresia"!

19 Apr 2024 90

Raportul informării și consultării publicului Pro și contra edificării unei clinici medicale în municipiul Constanța, investiția Cardiozone Med! (DOCUMENTE)

19 Apr 2024 120

Ce achiziție a făcut Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” înainte de evenimentul „Zilele Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret Jean Constantin - 6 ani de la inaugurare” (DOCUMENTE)

19 Apr 2024 88

Judecătoriile din Constanța și Tulcea ies din criza de judecători! Anunțul membrului CSM Alin Ene

19 Apr 2024 134

Avarie RAJA în Constanţa. Ce zonă a municipiului este afectată?

19 Apr 2024 260

O nouă firmă de servicii anexe transportului pe apă își începe activitatea în Constanța

19 Apr 2024 165