Concursuri, concerte si distractie, la inaugurarea Vega Summer Beach

# Programul a inceput la 10.00, cu concursuri de body painting, de dans, dar si de volei, fotbal si badminton

Vega Summer Beach a fost inaugurata sambata, intr-o atmosfera de sarbatoare si de distractie. La deschiderea oficiala a plajei amenajate in apropierea Hotelului Vega, organizatorii au pregatit turistilor, dar si constantenilor un program antrenant, cu concursuri si concerte ale unor trupe in voga. Programul a inceput la 10.00, cu concursuri de body painting, de dans, dar si de volei, fotbal si badminton. De asemenea, cei prezenti s-au putut bucura de prezentari de moda, in special de costume de baie. Toti participantii la competitiile organizate de cei de la Vega Summer Beach au primit premii simbolice, cum ar fi plimbari cu banana pe mare, iar cei mici au primit inghetata. De la ora 19, timp de patru ore, artisti dintre care ii amintim pe Simplu, Anda Adam, Corina si Elena ex-Mandinga au oferit publicului un concert incendiar, cu cele mai noi hit-uri. Unul dintre reprezentantii Complexului Vega, Camelia Tivichi, ne-a declarat ca a fost o zi de distractie maxima. "La aceasta sarbatoare a participat foarte multa lume. Ne-am distrat cu totii si am fost onorati de participarea unor oficialitati, cum ar fi Danut Culetu, prefectul judetului nostru, dar si a reprezentantilor Directiei Apelor Dobrogea-Litoral, ai Administratiei Portului Constanta si ai Ministerului de Interne". Vega Summer Beach ofera celor interesati doua baze de agrement nautic, unde se pot plimba pe mare cu sky-jet-ul, cu banana sau cu yola. De asemenea, micutii care vin cu parintii la plaja se pot bucura de locuri special amenajate pentru joaca. Turistii pot inchiria sezlonguri la preturi rezonabile, pentru care primesc si umbrela, dar si o perna pentru plaja gratuita. "Avem 60 de angajati care se ocupa de oamenii care vin sa faca plaja la Vega Summer Beach. De asemenea, am amenajat toalete si cabine de schimb pentru cei care se aleg sa se bronzeze aici", ne-a mai spus unul dintre reprezentantii Complexului Vega, Camelia Tivichi. Vega Summer Beach se intinde pe o suprafata de 46.100 de metri patrati. Cei care se ocupa de aceasta plaja ne-au spus ca nisipul este curatat cu utilaje speciale, pentru a fi pe placul turistilor si pentru a le oferi acestora zile de neuitat pe litoral. "Am amplasat pe toata plaja cosuri de gunoi si am facut un regulament de plaja pentru a se pastra cat mai bine curatenia", ne-a mai spus Camelia Tivichi.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Black Coffee, DJ-ul desemnat Man of The Year în 2023, completează lineup-ul ediției 2024 a festivalului Untold

16 Apr 2024 279

Artist Talk cu Lia Perjovschi și Dan Perjovschi la Muzeul de Artă Brașov

10 Apr 2024 245

Lenny Kravitz, singurul artist cu 4 premii Grammy consecutive, urcă pe scena principală de la UNTOLD

04 Apr 2024 425

Interviu online Pictorul și graficianul profesionist Bianca Paraschiv - Sunt sinceră cu mine, creez ceea ce mă reprezintă și mă împlinește spiritual și artistic!

03 Apr 2024 1892

LIVE TEXT Expoziția „Praguri”, la Muzeul „Ion Jalea”. Constănțenii, invitați să admire fotografii ce explorează ideea de amintiri și locuri ale copilăriei din satele Dobrogei (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 872

Expoziție de fotografie „Praguri”, a artistei Iris Maria Tușa, la Muzeul „Ion Jalea” Constanța

26 Mar 2024 538

Vernisajul expoziției „Praguri” al artistei Iris Maria Tușa este găzduit de Muzeul „Ion Jalea” Constanța

25 Mar 2024 479

„Elixirul dragostei”, eveniment la Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski Constanța

12 Mar 2024 600

În județul Constanța Aviatorul Rață Vasile a decedat. Mesajul transmis de familia sa

08 Mar 2024 942

Artist Talk susținut de Alexandru Rădvan la Muzeul de Artă Constanța

23 Feb 2024 555

Muzeul de Artă Constanța sărbătorește Ziua Națională Constantin Brâncuși

19 Feb 2024 520

INNA va urca pe scena principală a festivalului UNTOLD Dubai

07 Feb 2024 583

Expoziție de artă la Muzeul Marinei Române din Constanța

01 Feb 2024 865

Cunoscută artistă din România a murit chiar de ziua de naștere. Avea doar 38 de ani

22 Jan 2024 2382

Bianca Boeroiu a câștigat premiul Emmy la categoria „Machiaj contemporan remarcabil”

11 Jan 2024 886