Conducea o mașină, în stațiunea Mamaia, aflat sub influența alcoolului. A fost implicat și într-un eveniment rutier


 
  • Băut la volan în Mamaia, un tânăr a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 15 august a.c., în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 24 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 15 august a.c., în jurul orei 18.30, polițiști din cadrul Secției 7 Rurală Crucea au identificat un bărbat, de 25 de ani, care a condus un vehicul de tip ATV, neînmatriculat, pe raza localității Ghindărești.

La data de 15 august a.c., în jurul orei 22.40, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat un bărbat, de 40 de ani, care a condus un autoturism pe DN 39, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 13 august a.c., în jurul orei 23.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 52 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul în cauză a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 15 august a.c., în jurul orei 23.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat un bărbat, de 53 de ani, care a condus un autoturism pe strada Oituz din municipiul Mangalia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 15 august a.c., în jurul orei 23.55, polițiști din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au identificat un bărbat, de 30 de ani, care a condus un autoturism pe strada Gutuiului din localitatea Satu Nou, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 16 august a.c., în jurul orei 00.55, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au identificat un bărbat, de 48 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 16 august a.c., în jurul orei 01.00, polițiști din cadrul Postului de Poliție Lumina au identificat un bărbat, de 29 de ani, care a condus un autoturism pe strada Primăverii din comuna Lumina, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 16 august a.c., în jurul orei 03.45, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat un bărbat, de 33 de ani, care a condus un autoturism pe strada Matei Basarab din municipiul Mangalia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.


La data de 16 august a.c., în jurul orei 13.00, polițiști din cadrul Secției 4 au identificat un bărbat, de 20 de ani, care a condus un autoturism pe strada Nicolae Filimon din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 16 august a.c., în jurul orei 17.45, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 392, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 17 august a.c., în jurul orei 01.45, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești au identificat un bărbat, de 20 de ani, care a condus un autoturism pe strada Tineretului din stațiunea Costinești, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Oficial de la IPJ Constanța Șoferul care a intrat cu mașina în parapet, în zona Hanul piraților, băut

04 Dec 2023 1241

Știri Constanța Ce au mai depistat în trafic polițiștii rutieri din Constanța. Au fost întocmite dosare penale

16 Oct 2023 743

IPJ Constanța Accident rutier pe bulevardul Mamaia. Unul dintre șoferi era băut

23 Aug 2023 1171

Imagini din trafic Razie în stațiunea Mamaia! Un cetățean din Ucraina, prins băut la volan (FOTO+VIDEO)

08 Jul 2023 2185

Pericol pe drumurile din județul Constanța! Dosare penale pentru șoferi băuți depistați de polițiști

02 May 2022 999

Județul Constanța. Băuți și fără permis, prinși la volan de polițiști

23 Feb 2022 1245

Un polițist aflat în timpul liber a depistat autoturism, cu anvelopele sparte, care circula haotic pe bulevardul Mamaia. Cine se afla la volan (VIDEO)

12 Dec 2021 3671

Constanța Un șofer s-a ales cu dosar penal. A fost depistat conducând băut pe bulevardul Mamaia

28 Oct 2021 1279

Pericol în trafic. Șoferi băuți, depistați la volan în județul Constanța

15 Aug 2021 1691

Mamaia Haos în trafic! Un tânăr s-a suit băut și drogat la volan

29 Jul 2021 1881

Acțiune a polițiștilor. Șofer băut, depistat în stațiunea Mamaia

13 Jun 2021 1263

Șofer depistat băut în stațiunea Mamaia

05 Jun 2020 1668

Constanța Șoferul care a plonjat în canalul din zona Pescărie era băut și avea permisul suspendat

10 Jan 2020 2731

UPDATE Accident rutier în stațiunea Mamaia. Două autoturisme implicate. Un șofer era băut. Două victime (galerie foto)

08 Dec 2019 3479

Şofer din Medgidia, beat la volan pe bulevardul Mamaia din Constanţa

02 Sep 2019 2329