Conducea o mașină, în stațiunea Mamaia, aflat sub influența alcoolului. A fost implicat și într-un eveniment rutier


 
  • Băut la volan în Mamaia, un tânăr a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 15 august a.c., în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 24 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 15 august a.c., în jurul orei 18.30, polițiști din cadrul Secției 7 Rurală Crucea au identificat un bărbat, de 25 de ani, care a condus un vehicul de tip ATV, neînmatriculat, pe raza localității Ghindărești.

La data de 15 august a.c., în jurul orei 22.40, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat un bărbat, de 40 de ani, care a condus un autoturism pe DN 39, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 13 august a.c., în jurul orei 23.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 52 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul în cauză a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 15 august a.c., în jurul orei 23.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat un bărbat, de 53 de ani, care a condus un autoturism pe strada Oituz din municipiul Mangalia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 15 august a.c., în jurul orei 23.55, polițiști din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au identificat un bărbat, de 30 de ani, care a condus un autoturism pe strada Gutuiului din localitatea Satu Nou, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 16 august a.c., în jurul orei 00.55, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au identificat un bărbat, de 48 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 16 august a.c., în jurul orei 01.00, polițiști din cadrul Postului de Poliție Lumina au identificat un bărbat, de 29 de ani, care a condus un autoturism pe strada Primăverii din comuna Lumina, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 16 august a.c., în jurul orei 03.45, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat un bărbat, de 33 de ani, care a condus un autoturism pe strada Matei Basarab din municipiul Mangalia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.


La data de 16 august a.c., în jurul orei 13.00, polițiști din cadrul Secției 4 au identificat un bărbat, de 20 de ani, care a condus un autoturism pe strada Nicolae Filimon din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 16 august a.c., în jurul orei 17.45, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 392, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 17 august a.c., în jurul orei 01.45, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești au identificat un bărbat, de 20 de ani, care a condus un autoturism pe strada Tineretului din stațiunea Costinești, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Șofer depistat băut în stațiunea Mamaia

05 Jun 2020 1210

Constanța Șoferul care a plonjat în canalul din zona Pescărie era băut și avea permisul suspendat

10 Jan 2020 1958

UPDATE Accident rutier în stațiunea Mamaia. Două autoturisme implicate. Un șofer era băut. Două victime (galerie foto)

08 Dec 2019 2831

Şofer din Medgidia, beat la volan pe bulevardul Mamaia din Constanţa

02 Sep 2019 1722

Şofer băut, depistat de poliţişti în staţiunea Mamaia

27 Aug 2019 788

Accident rutier în Mamaia Un taximetrist neatent a lovit o maşină condusă de un şofer băut

09 Jun 2015 1681

Un tânăr băut la volan a provocat un accident în Mamaia

10 Jan 2015 1930

Sub influenţa alcoolului, a fugit de poliţişti, la volan Urmărire ca-n filme, în staţiunea Mamaia!

12 Nov 2014 1341

După o noapte petrecută în club O constănţeancă a fost lovită pe „zebră“ de un turist băut, în Mamaia

25 Aug 2014 1319

Prins băut la volanUn tânăr a refuzat recoltarea de probe de sânge

07 Jun 2014 1254