Conducerea sucursalei Energotech SA de la Cernavodă, schimbată. Cine va coordona activitatea

  • Mihai Tudor Cojocaru a fost împuternicit la conducerea Energotech SA București sucursala Cernavodă
În Monitorul Oficial al României, a fost publicată recent hotărârea nr. 2 din data de 5 iunie 2020, a societății Energotech SA București sucursala Cernavodă.
În urma ședinței, care a avut loc la sediul societății din București, pe 5 iunie 2020, au participat asociații Florian Cojocaru, cu o cotă de participare de 98%, Cristian Radu Cojocaru, cu o cotă de 1% și Mihai Tudor Cojocaru, cu 1% cotă de participare.

În urma întrunirii, s-a decis revocarea mandatului lui Gabriel Lucaciu, din fruntea sucursalei Cernavodă a societății Energotech SA. De asemenea, a fost desemnat Mihai-Tudor Cojocaru ca persoană împuternicită a sucursalei de la Cernavodă. Durata mandatului este nedeterminată.

Persoana împuternicită va coordona activitățile sucursalei și reprezintă sucursala în relațiile cu terții, persoane de drept public sau privat, în baza împuternicirii acordate. Atribuțiile și responsabilitățile persoanei împuternicite să reprezinte sucursala sunt: să asigure organizarea și desfășurarea normală a activității, să negocieze și să semneze toate actele și documentele legate de desfășurarea efectivă a activităților, să ia hotărâri cu privire la încheierea, modificarea sau încetarea contractelor de muncă ale personalului din cadrul sucursalei și/sau sancționarea acestuia, să stabilească sarcinile, competențele și atribuțiile personalului, să asigure realizarea obiectivelor sucursalei, orice alte atribuții acordate de către Consiliul de Administrație al societății.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

O firmă din Bucureşti a semnat un contract cu CNE Cernavodă (document)

24 Jan 2020 2668

Nuclearelectrica, un alt contract cu Energotech. Despre ce este vorba (document)

07 Mar 2017 5978

Energotech, abonată la contracte cu Nuclearelectrica (document)

25 Jun 2015 3108

Energotech SA, contract de peste jumătate de milion de lei la Uzina Termoelectrica Midia Năvodari (document)

22 May 2015 4243

Energotech SA, contract de peste 2 milioane de lei la Nuclearelectrica (document)

12 May 2015 3025

Nuclearelectrica contractează servicii de evaluare a duratei de viaţă pentru transformatoare de putere de la CNE Cernavodă U0, U1 şi U2 şi piese de schimb

11 Apr 2015 3204

Nuclearelectrica a atribuit un nou contract Energotech SA (document)

20 Feb 2015 2581

Societatea Națională Nuclearelectrica a atribuit un contract pentru furnizare a unui echipament de măsurare a debitului de apă (document)

04 Dec 2014 1886