Conferinţa Internaţională a Experţilor „SECDEF” 19. Care este tema și cine va participa


Conferinţa Internaţională a Experţilor „Dezvoltarea cooperării regionale-europene și euro-atlantice  pe linia industriilor de securitate și apărare pentru menținerea și dezvoltarea capabilităților de apărare prioritare.

Folosirea programelor de cooperare militară extinsă pentru întărirea securității și apărării în Europa” organizată de Asociaţia Ofiţerilor în Rezervă din România şi Academia Tehnică Militară „Ferdinand I”  în parteneriat cu Institutul Central European de Cercetare şi Analiză Strategică Polonia, Asociaţia Patronală Română a Producătorilor de Tehnică Militară şi Colegiul de Afaceri şi Antreprenoriat din Ostrowiec, Polonia se va desfăşura în perioada 7 – 8 noiembrie 2019, la Academia Tehnică Militară „Ferdinand I”.

La conferinţă vor participa reprezentanţi ai principalelor instituţii ale statului, acadmicieni, cadre didactice universitare, experţi din domeniul securităţii, cercetării şi producţiei de armament din România şi din ţări precum Polonia, Franţa, Georgia, cadre militare active, în rezervă şi în retragere.

Deschiderea Conferinţei Internaţionale a Experţilor SECDEF 2019, care are ca temă dezvoltarea cooperării regionale europene şi euroatlantice în domeniul industriei de securitate şi apărare pentru menţinerea şi dezvoltarea capabilităţilor de apărare prioritare va avea loc în Aula Magna a Academiei Tehnice Militare “Ferdinand I”, joi, 7 noiembrie 2019, începând cu ora 09.00.

 Asociaţia Ofiţerilor în Rezervă din România este singura asociaţie profesională care reprezintă ofiţerii în rezervă şi în retragere în relaţie cu Confederaţia Internaţională a Ofiţerilor în Rezervă din NATO  (CIOR) .

Un obiectiv important al activităţii AORR îl reprezintă constituirea unor forţe de rezervă care să sprijine şi să suplimenteze forţele active în situaţia unei crize care ar periclita securitatea şi apărarea naţională.

În acest sens, AORR acţionează pentru revitalizarea Industriei Naţionale care să fie capabilă să producă sisteme de armament moderne, comune şi compatibile cu armatele statelor NATO.
 
Pentru detalii suplimentare, accesaţi site-ul conferinţei: https://www.mta.ro/international/secdef-ro/

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tulcea Sorin Grindeanu, în vizită la conferința de recepție a Aeroportului „Delta Dunării” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 275

LIVE VIDEO-TEXT Stelian Ion (candidat ADU) pentru Primăria Municipiului Constanța- „Comunitatea tătaro-turco-musulmană este una puternică, cu o istorie care ne apropie“ (FOTO)

24 Apr 2024 363

„Salvați Copiii” Conferință la Constanța Evaluarea situației copiilor ai căror părinți sunt plecați la muncă în străinătate (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 274

LIVE TEXT+VIDEO Dumitrache reales Conferință de alegeri în cadrul Organizației Municipale a PSD Constanța. Cine sunt vicepreședinții organizației municipale? (Galerie FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 1005

LIVE TEXT Universitatea Ovidius Constanța găzduiește conferința „Identitate românească în comunitatea europeană” (FOTO)

22 Apr 2024 623

Conferința „Identitate românească în comunitatea europeană”, la Universitatea Ovidius Constanța

21 Apr 2024 580

LIVE TEXT+VIDEO OMD Mamaia Constanța, Ministerul Economiei și Turismului și alte instituții din domeniu anunță debutul Sezonului Litoral - Delta Dunării 2024 (Galerie FOTO)

19 Apr 2024 640

Peste 100 de elevi, ambasadori SAVE, la o conferință antidrog desfășurată la Constanța (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 597

Conferința Municipală a PSD Constanța „se joacă" pe scena mică de la Casa de Cultură!

18 Apr 2024 752

Farul Constanța Gheorghe Hagi, la conferința de presă - „M-ai prins în ofsaid!“ (VIDEO)

18 Apr 2024 1251

LIVE VIDEO-TEXT Probleme de interes național și local dezbătute de AUR filiala Constanța (FOTO)

18 Apr 2024 503

La finalul unui proiect de dezvoltare de doi ani, Aeroportul Internațional „Delta Dunării” Tulcea își deschide porțile (Galerie FOTO)

17 Apr 2024 890

LIVE TEXT Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Constanța, în conferință de presă (GALERIE FOTO)

17 Apr 2024 949

Ultima săptămână din aprilie vine cu alegeri interne în PSD Constanța?!

15 Apr 2024 862

LIVE TEXT Probleme de interes național și local dezbătute în cadrul unei conferințe de presă la partidul AUR, filiala Constanța (FOTO)

11 Apr 2024 581