Consilierul local de la Cernavodă, Constantin-Codruț Cocor, își face camping la Vama Veche

  • Un consilier local din Cernavodă a deschis două firme care se vor ocupa de campinguri de rulote și tabere
  • Sediul social va fi în localitatea Seimeni
  • Conform declarației de avere, Cocor deține un teren de 5.000 mp la Vama Veche
 
 
În Monitorul Oficial al României a fost publicat extrasul rezoluției nr. 20273 din data de 29 iulie 2021, privind înființarea unei societăți noi la malul mării.
 
Este vorba de firma Cub Vamaiot SRL, care va avea sediul în satul Seimeni, comuna Seimeni, și care va avea ca activitate principală – parcuri pentru rulote, campinguri și tabere. Capitalul social va fi de 1.000 de lei. Fondatorii sunt Elena-Roberta Nicolescu și Constantin-Codruț Cocor.
 
Totodată, în Monitorul Oficial al României a fost publicat extrasul rezoluției nr. 20271 din data de 29 iulie 2021, privind înființarea unei alte societăți, denumită Spirit de Vamă SRL, prin care Constantin-Codruț Cocor este fondator și administrator al firmei care va avea principală activitate, conform codului CAEN „parcuri pentru rulote, campinguri și tabere”. Capitalul social este de 200 de lei, iar sediul social este tot în Seimeni.
 
Cocor Constantin-Codruț este consilier local la Cernavodă, ales pe listele partidului Pro România. Conform propriei declarații de avere, completată și depusă în iunie 2021, deține 5.000 mp teren agricol la Vama Veche, alături de soție, proprietate achiziționată în anul 2020.
 
Pe lângă acesta, mai are două terenuri la Techirghiol și Cernavodă, în suprafață de 1.053 mp, respectiv 10.000 mp. Conform documentului menționat, este consilier local la Cernavodă, de unde a încasat o indemnizație de 1.898 lei, în anul fiscal anterior. Totodată este director de proiect la IMSAT SA, unde a primit suma de 27.135 lei, iar la Elektra Renewable Suport SRL este director tehnic, de unde a încasat 72.000 lei.
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.