Consiliul Judeţean caută firmă specializată în cadastrare pentru Palatul Administrativ Constanţa (documente)

Consiliul Judeţean Constanţa (CJC) a lansat anunţul de consultare a pieţei pentru „Servicii de actualizare a planurilor cadastrale şi notare în Cartea Funciară a imobilului înscris în cartea funciară nr. 215121 clădire + teren a Palatului Administrativ Constanţa“. Mai exact, contractul prevede: reactualizarea planurilor cadastrale prin evidenţierea în PAD (Plan de Amplasament şi Delimitare); realizarea ridicărilor topografice în format Stereo 70 a releveelor fiecărui nivel - depunerea şi recepţionarea ridicărilor topografice aferente imobilului Palatului Administrativ (S+P+3E) la Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI) Constanţa. Suprafaţa desfăşurată estimată a Palatului Administrativ Constanţa este de aproximativ 12.500 mp, conform specificaţiilor anexate.
 
CJC solicită estimare de preţ pentru aceste servicii. Valoarea serviciilor va cuprinde serviciile de realizare a ridicărilor topografice aferente releveelor pentru fiecare nivel şi serviciile de depunere a documentaţiei la OCPI Constanţa.
 
Documentaţiile sunt necesare în vederea depunerii la finanţare a proiectului „Lucrări de modernizare şi reabilitare a Palatului Administrativ pentru eficienţa energetică (POR 2014 - 2020, Axa prioritară, Prioritate de investiţii 3.1, Operaţiunea B - Clădiri Publice), cu respectarea condiţiilor specifice de accesare a fondurilor europene din cadrul POR 2014 -2020“.
 
Data-limită de transmitere a propunerilor este 20 martie 2017, când se va încheia consultarea pieţei pe acest proiect. Consultarea se va desfăşura doar în sistem electronic, orice operator economic/organizaţie profesională având posibilitatea de a transmite informaţii cu privire la aspectele supuse consultării la adresa de e-mail licitatii@cjc.ro. Informaţiile cu privire la rezultatul consultării vor fi publicate pe site-ul www.e-licitatie.ro, precum şi pe site-ul CJC, la secţiunea „Achiziţii publice - Rezultate consultarea pieţei“.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Palatul Administrativ nu are cadastru la zi! Consiliul Județean Constanța face licitație pentru actualizarea cărții funciare a imobilului

18 Oct 2021 1817

Preţuri extreme trimise de ofertanţi S-au depus două oferte pentru realizarea cadastrului Palatului Administrativ Constanţa

23 Mar 2017 1734