Consiliul Județean Constanța actualizează documentația pentru reabilitarea Teatrului de Vară de la Mamaia




Consiliul Județean Constanța cumpără servicii actualizare documentaţie tehnico-economică faza D.A.L.I. pentru obiectivul “Reabilitare şi modernizare Teatru de vara Mamaia” (întocmire documentații necesare obținerii avizelor și acordurilor menționate în certificatul de urbanism, elaborare expertiză tehnică, studio geotehnic, studiu topografic, studiu privind posibilitatea utilizării unor sisteme alternative de eficiență ridicată în funcție de fezabilitatea acestora din punct de vedere tehnic, economic și al mediului înconjurător.
 
Operatorii economici interesați, vor transmite ofertele: la adresa de e-mail: licitatii@cjc.ro sau la Registratura – Consiliul Judeţean Constanţa.
 
Valoarea estimată a achiziţiei este de 100.000 lei fără TVA.

Termenul limită de depunere a ofertelor: 05.09.2022, ora 12:00.
 
Consiliul Județean Constanța a obținut în luna iulie a.c., certificatul de urbanism nr. 1696 pentru reabilitarea și modernizarea Teatrului de Vară din stațiunea Mamaia.

Documentul a fost solicitat de către Consiliului Județean Constanța a fost eliberat de Primăria Constanța și are o valabilitare de 24 de luni.

Teatrul de Vară din stațiunea Mamaia a fost inaugurat în anul 1963 iar astăzi se află în paragină.


Situat în zona Perla, teatrul de vară din Mamaia a avut o reputație bună de-a lungul anilor. A găzduit, veri la rând, festivaluri după festivaluri, seri la rând, spectacole de revistă și concerte, și a adunat mii de turiști.

Pe scena sa s-au născut multe stele ale muzicii românești, fie ea ușoară sau populară. Festivalurile de la Mamaia au lansat tineri artiști și hituri care și acum mai sunt fredonate.
 
La un moment dat, prin 2014, autoritățile luau în calcul demolarea teatrul, instituție aflată atunci în subordinea celebrei SC Domeniul Public și Privat Județean SRL, societate finanțată de Consiliul Județean Constanța.

Licitația organizată de Consiliul Județean Constanța pentru servicii de proiectare (PTh+DDE), servicii de asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări de reabilitare și modernizare a Teatrului de Vară din Mamaia a fost anulată în 2021.


Prin proiect, Consiliul Județean Constanța, urmărea reabilitarea și modernizarea imobilelor C1, C2 pentru desfășurarea unor activități culturale, spațiul fiind adecvat pentru desfășurarea în condiții optime a activităților culturale estivale.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.