Consiliul Județean Constanța consultă piața în legătură cu servicii de expertiză tehnică pentru vehicule și utilaje tehnologice

  • Data limită de transmitere a propunerilor este 7 decembrie 2020, iar data limită de consultare - 8 decembrie 2020.

Pe licitatiapublica.ro, a fost postat un anunț de consultare a pieței pentru „Servicii de expertiză tehnică aferentă investițiilor realizate prin Proiectul Sistem de Management Integrat al Deșeurilor din județul Constanța - Vehicule și utilaje tehnologice necesare asigurării desfașurării activității de salubrizare din județul Constanța”, organizator fiind Consiliul Județean Constanța.

După cum se arată în anunț, având în vedere importanța cunoașterii stării tehnice a investițiilor realizate prin acest proiect, este necesară efectuarea verificării tehnice a vehiculelor și a utilajelor tehnologice în urma cărora să reiasă atât cantitățile de lucrări necesare pentru remedierea și asigurarea mentenanței acestora, precum și costul acestor lucrări de remediere și de mentenanță care trebuie asigurate în vederea întreținerii acestora.

Asigurarea serviciilor de mentenanță este necesar a se efectua pe o perioadă de minimum 12 luni, până la preluarea de către operatorul căruia i se va atribui contractul de servicii de salubrizare.

Vehiculele și utilajele tehnologice achiziționate prin Proiectul Sistem de Management Integrat al Deșeurilor pentru care se solicită efectuarea verificării tehnice și mentenanța sunt:

a. Mijloace de transport:
i. Vehicul lung curier 32 mc = 4 buc;
ii. Basculante transport refuz TMB = 3 buc;
b. Utilaje de încărcare - descărcare și manipulare:
i. Încărcător frontal 1 mc = 11 buc;
ii. Tractor manipulare baloți = 2 buc.

Aceste vehicule și utilaje tehnologice se află depozitate la Depozitul conform din localitatea Tortoman.

Autoritatea contractantă invită operatorii economici să transmită propuneri privind valoarea estimată pentru achiziția acestor servicii de verificare tehnică și de mentenanță.


Consultarea se va desfășura doar în sistem electronic. Orice operator economic/ organizație profesională are posibilitatea de a transmite informații cu privire la aspectele supuse consultării la adresa de e-mail: licitatii@cjc.ro. Informațiile cu privire la rezultatul consultării vor fi publicate pe site-ul www.e-licitatie.ro (platforma SEAP/SICAP - secțiunea Consultarea pieței), precum și pe site-ul CJC, www.cjc.ro , la secțiunea Achiziții Publice - Consultare Piață.

Data limită de transmitere a propunerilor este 7 decembrie 2020, iar data limită de consultare - 8 decembrie 2020.

Sursa: licitatiapublica.ro

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Directori din Consiliul Județean Constanța și oameni de afaceri, condamnați definitiv! Cererea de revizuire, respinsă

19 Apr 2024 600

Surse - percheziții informatice Vasile Iliuță, președintele CJ Călărași, a ajuns la DNA Constanța!

19 Apr 2024 521

Ședință de CJC Mihai Lupu forțează retragerea județului Constanța din Asociația de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța. Care sunt celelalte proiecte? (DOCUMENTE)

18 Apr 2024 457

Research Consorzio Stabile Societa Consortile A.R.L. execută lucrările Proiectul de salvare și punere în valoare a Mormântului pictat hypogeu s-a majorat cu 10%! (DOCUMENTE)

17 Apr 2024 404

Asociația de Dezvoltare Durabilă Constanța a lansat două licitații Președintele Mihai Lupu – „CJC va depune plângere penală“ - VIDEO

17 Apr 2024 468

Licitații directe CJC cumpără servicii de publicitate aferente unui proiect finanțat prin PNNR. Despre ce este vorba?

16 Apr 2024 454

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 598

Mihai Lupu vrea să retragă Consiliul Județean Constanța din Asociația de Dezvoltare Durabilă (DOCUMENT)

16 Apr 2024 759

Ședință CJ Constanța Sumă de peste patru milioane de euro alocată pentru reabilitarea Bibliotecii Județene. Este vizată creșterea eficienței energetice (DOCUMENT)

14 Apr 2024 486

Ședință Consiliul Județean Constanța Reabilitarea, modernizarea și dotarea „Casei Albe” din Constanța, estimată la peste 11,2 milioane de euro!

14 Apr 2024 833

Consiliul Județean Constanța se reunește în ședință extraordinară. Ce proiecte sunt înscrise pe ordinea de zi? (DOCUMENTE)

12 Apr 2024 937

Consiliul Județean Constanța are o nouă Comisie de Disciplină. Cine face parte din structură? (DOCUMENT)

10 Apr 2024 1576

Consiliul Județean Constanța, licitație pentru achiziția de servicii de întreținere spații verzi

10 Apr 2024 533

Licitații CJC Procedură de achiziție directă pentru furnizare dotări în cadrul proiectului „Salvarea și punerea în valoare a Mormântului pictat Hypogeu”

08 Apr 2024 515

Cumpărări directe Consiliul Județean Constanța cumpără servicii poștale (DOCUMENT)

08 Apr 2024 537