Consiliul Județean Constanța, convocat în ședință ordinară. Douăsprezece proiecte pe ordinea de zi

Consiliul Județean Constanța este convocat în ședință ordinară pentru data de 15 ianuarie 2020 ora 13,00 în sala “Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ - Consiliul Județean Constanța, cu următorul proiect al Ordinii de zi:
 
1. Proiect de hotărâre privind aprobarea procesului verbal al şedinţei Consiliului
Judeţean Constanţa din data de 13 decembrie 2019.
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
2. Proiect de hotărâre privind constatarea încetării de drept a unor mandate de consilier judeţen, ca urmare a demisiilor.
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
3. Proiect de hotărâre privind validarea unui mandat de consilier judeţean.
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
4. Proiect de hotărâre privind validarea unui mandat de consilier judeţean.
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
5. Proiect de hotărâre privind desemnarea reprezentantului judeţului Constanţa în cadrul Adunării Generale a Asociaţiei INOMAR CLUSTER.

Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
6. Proiect de hotărâre privind aprobarea asigurarii serviciilor de pază şi monitorizare pe anul 2020 la obiectivele aparţinând Consiliului Judeţean Constanţa cu Direcţia de Pază a Judeţului Constanţa.

Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
7. Proiect de hotărâre privind organizarea reţelei şcolare de învăţământ special liceal şi special postliceal din judeţul Constanţa, pentru anul şcolar 2020-2021.
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
8. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici – faza DTAC+DT aferenţi obiectivului „Amplasare catarg port drapel la Pavilionul Expoziţional Constanţa din B-dul Mamaia nr.331A”.
Inițiator: Vicepreşedinte – Palaz Claudiu Iorga
 
9. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici – faza DTAD aferenţi obiectivului „Desfiinţare corpuri C16, C19, C20, C21, C24, C25, C29, C33, situate în judeţul Constanţa, localitatea Eforie Sud, str. Republilcii nr.7”.
Inițiator: Vicepreşedinte – Palaz Claudiu Iorga
 
10. Proiect de hotărâre privind aprobarea regulamentului de organizare şi funcţionare a Centrului de Excelenţă în Turism şi Servicii „Tomis”, imobil aflat în domeniul public al Judeţului Constanţa, precum şi a contractului de utilizare temporară-cadru şi a  proceselor verbale de predare-primire.
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
11. Proiect de hotărâre privind stabilirea unor tarife, taxe şi taxe speciale pentru anul 2020.
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia
 
12. Proiect de hotărâre privind aprobarea comisiei de organizare şi desfăşurare a evaluării anuale a managerului Centrului Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T.Burada”, pentru anul 2019.
Inițiator: Preşedinte – Ţuţuianu Marius Horia

Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ședință CJC Au fost stabiliți câștigătorii proiectelor sportive care vor beneficia anul acesta de finanțări nerambursabile (DOCUMENT)

23 Apr 2024 407

Se renunță la licitație în favoarea negocierii directe Elevii constănțeni au depus amendamente pentru lotul 3 de transport pe traseele din județul Constanța (DOCUMENTE)

23 Apr 2024 304

Cumpărări directe Tectonic Green Energy SRL face mentenanță preventivă la centralele termice ale Consiliului Județean Constanța (DOCUMENT)

23 Apr 2024 262

Consiliul Județean Constanța va semna contractul pentru dotarea cu microbuze electrice a școlilor din județ

22 Apr 2024 721

Ședință CJ Constanța Consilierii vor vota pentru aprobarea documentației de atribuire a lotului 3 din contractul de delegare a gestiunii Serviciului public de transport județean de persoane (DOCUMENT)

22 Apr 2024 1177

Proiectul de hotărâre pe ordinea de zi a ședinței CJ Constanța Se înființează Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor în comuna Topraisar (DOCUMENT)

22 Apr 2024 2175

Achiziționarea serviciilor de consultanță juridică și reprezentare juridică în instanță pentru Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Constanța, în atenția consilierilor județeni (DOCUMENT)

22 Apr 2024 307

Ședință CJ Constanța Organizația pentru Apărarea Drepturilor Omului își dorește repartizarea unui spațiu pentru înființarea unui birou județean (DOCUMENT)

21 Apr 2024 361

ZIUA LIVE Florin Mitroi, despre proiectele și planurile pe care le are pentru județul Constanța!

21 Apr 2024 1334

Ședință CJC Rămâne sau nu, Consiliul Județean Constanța în Asociația de Dezvoltare Durabilă? (DOCUMENT)

21 Apr 2024 535

Ședință CJC Regulament de finanţare nerambursabilă din fonduri publice pentru activităţi de tineret de interes local (DOCUMENT)

21 Apr 2024 542

Ședință CJ Constanța Achiziția serviciilor juridice de consultanță pentru obiectivele de investiții în curs de realizare, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

21 Apr 2024 385

Ședință a CJ Constanța Preluarea unor bunurilor imobile din domeniul public al UAT Comuna Băneasa în domeniul public al UAT Județul Constanța, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

20 Apr 2024 463

Ședință ordinară a CJC Organigrama și Statul de funcții pentru Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța, pe ordinea de zi (DOCUMENT)

20 Apr 2024 444

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 535