Consiliul Judeţean Constanţa cumpără lucrări pentru „Închiderea depozitului de deşeuri neconforme Cernavodă“

Consiliul Judeţean Constanţa cumpără servicii de asigurare a lucrărilor din cadrul investiţiei „Închiderea depozitului de deşeuri neconforme Cernavodă“. Serviciile au în vedere acoperirea riscurilor detaliate în specificaţiile tehnice pentru investiţia de la Cernavodă, pentru închiderea depozitului neconform de deşeuri.
 
Perioada de asigurare este de un an. Prestatorul desemnat va trebui să facă dovada că poate desfăşura astfel de activităţi de asigurare în conformitate cu prevederile legale aplicabile în vigoare. În cadrul consultării de piaţă se doreşte determinarea preţului estimat pentru un an aferent asigurării investiţiei de la Cernavodă.
 
Valoarea estimată trebuie să cuprindă primele de asigurare ce urmează a fi plătite şi orice alte forme de remunerare aferente serviciilor menţionate, conform legii. Consultarea se va desfăşura doar în sistem electronic, orice operator economic/organizaţie profesională având posibilitatea de a transmite informaţii cu privire la aspectele supuse consultării la adresa de e-mail licitatii@cjc.ro. Data-limită de transmitere a propunerilor este 21.05.2018.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Proiect readus în atenția publică! Depozitul de deșeuri de slabă și medie activitate la Saligny, de lângă Cernavodă, sub lupa inspectorilor de la Mediu

17 Mar 2022 1916

Magazie de deşeuri radioactive lângă Cernavodă Discuţii reluate pentru construcţia depozitului nuclear de la Saligny

07 May 2014 3614