Consiliul Judeţean Constanţa cumpără pentru protocol 1.000 de pachete-cadou cu dulciuri pentru copii! (document)

Consiliul Judeţean Constanţa organizează licitaţia pentru atribuirea contractului „Pachete-cadou cu dulciuri pentru copii cu ocazia sărbătorilor de iarnă“. Contractul presupune furnizarea unui număr de 1.000 de pachete-cadou cu dulciuri pentru copii, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, fiecare pachet constând în chec cu cacao - 200 gr, nuga cu alune - 100 gr, două ciocolate de casă cu nuci - 100 gr, două pungi de alune - 100 gr, trei preambalate cu cremă de ciocolată - 50 gr, croissant cu gem - 120 gr, două figurine om de zăpadă din ciocolată - 100 gr şi două figurine Moş Crăciun din ciocolată - 100 gr. Pachetele vor fi livrate în pungi albe, împachetate individual.
 
În invitaţia de participare se precizează că, ţinând cont de specificaţiile produselor, care trebuie să fie realizate doar din ingrediente naturale, valoarea estimată a unui pachet se ridică la 41,5 lei, valoarea totală a contractului fiind de 41.500 de lei, fără TVA. „Având în vedere apropierea sărbătorilor de iarnă, se impune achiziţionarea a 1.000 de pachete-cadou cu dulciuri pentru copii, necesare desfăşurării acţiunilor specifice de protocol. Oferta trebuie să includă prezentarea produselor pentru degustare la solicitarea Consiliului Judeţean Constanţa”, se precizează în invitaţia de participare.
 
Ofertele vor fi depuse la Registratura Consiliului Judeţean Constanţa, bulevardul Tomis nr. 51, judeţul Constanţa, în plic închis, însoţite de adresa de înaintare conform Formularului 1, în care se va preciza obiectul achiziţiei. Oferta va conţine o descriere a produselor ce vor fi furnizate, în vederea verificării conformităţii acestora cu specificaţiile tehnice solicitate. Oferta financiară va conţine Formularul de ofertă - Formular 2, cu preţul ofertei ce reprezintă valoarea totală a pachetelor, în lei fără TVA, şi centralizatorul de preţuri cu produsele ce vor fi furnizate în cadrul pachetului, conform specificaţiilor tehnice. Ambalarea şi transportul pachetelor vor fi incluse în preţul ofertei.
 
Potrivit anunţului, oferta declarată câştigătoare este cea cu preţul cel mai scăzut care îndeplineşte specificaţiile tehnice minime considerate obligatorii. Termenul-limită pentru primirea ofertelor este 29 noiembrie 2016, ora 10.00, iar data-limită de livrare a pachetelor este 12 decembrie 2016.
 
Orice informaţii suplimentare cu privire la accesarea documentaţiei publicate se pot obţine de la Serviciul Achiziţii, CJC, adresa de e-mail licitatii@cjc.ro. Operatorii economici interesaţi vor posta oferta de preţ totală în sistemul electronic SEAP, secţiunea Catalogul produse/servicii/lucrări. Pentru a publica oferta financiară, operatorii economici trebuie să fie înregistraţi şi să deţină certificat digital valid pentru acces în SEAP.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații publice Consiliul Județean Constanța a demarat procedura cu pentru achiziția studiului de prefezabilitate pentru realizarea unui spital cu deservire regională (DOCUMENT)

24 Apr 2024 264

Tulcea Sorin Grindeanu, în vizită la conferința de recepție a Aeroportului „Delta Dunării” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 365

Fost contracandidat al lui Nicolae Manolescu la funcția de președinte al Uniunii Scriitorilor a devenit consilier al președintelui Consiliului Județean Constanța

24 Apr 2024 473

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 503

Licitații publice CJC cumpără dotări în cadrul proiectului „Salvarea și punerea în valoare a Mormântului pictat Hypogeu”

24 Apr 2024 268

Mihai Lupu, despre refuzul consilierilor județeni de a vota retragerea CJC din Asociația de Dezvoltare Durabilă (VIDEO)

24 Apr 2024 570

CJ Constanța achiziționează 25 de microbuze electrice pentru UAT-urile din județ (VIDEO)

24 Apr 2024 558

Peste cinci zile va fi convocată ședință extraordinară a CJC în format fizic LIVE TEXT. Consiliul Judeţean Constanţa, întrunit în şedinţă ordinară. Ordinea de zi, suplimentată cu un proiect (DOCUMENTE +FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 583

Ședință CJC Au fost stabiliți câștigătorii proiectelor sportive care vor beneficia anul acesta de finanțări nerambursabile (DOCUMENT)

23 Apr 2024 748

Se renunță la licitație în favoarea negocierii directe Elevii constănțeni au depus amendamente pentru lotul 3 de transport pe traseele din județul Constanța (DOCUMENTE)

23 Apr 2024 473

Cumpărări directe Tectonic Green Energy SRL face mentenanță preventivă la centralele termice ale Consiliului Județean Constanța (DOCUMENT)

23 Apr 2024 295

Consiliul Județean Constanța va semna contractul pentru dotarea cu microbuze electrice a școlilor din județ

22 Apr 2024 784

Ședință CJ Constanța Consilierii vor vota pentru aprobarea documentației de atribuire a lotului 3 din contractul de delegare a gestiunii Serviciului public de transport județean de persoane (DOCUMENT)

22 Apr 2024 1268

Proiectul de hotărâre pe ordinea de zi a ședinței CJ Constanța Se înființează Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor în comuna Topraisar (DOCUMENT)

22 Apr 2024 2344

Achiziționarea serviciilor de consultanță juridică și reprezentare juridică în instanță pentru Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Constanța, în atenția consilierilor județeni (DOCUMENT)

22 Apr 2024 318