Constanța Agenții economici care vor să aducă magia Crăciunului în oraș, au ales zonele pe care le vor împodobi

  • Agenții economici care vor să aducă magia Crăciunului în orașul de la malul mării au ales zonele pe care le vor împodobi și în cel mai scurt timp se vor apuca de treabă.
  • Câștigătorul va fi promovat în mod constant pe site-ul Primăriei Municipiului Constanța, precum și pe rețelele de socializare ale acesteia.
Agenții economici care vor să aducă magia Crăciunului în orașul de la malul mării au ales zonele pe care le vor împodobi și în cel mai scurt timp se vor apuca de treabă.
  • SOLID HOUSE va împodobi o zonă din parcul din Tomis II.
  • CORA va împodobi o zonă din parcul de la Gara CFR
  • MCF CONSTRUCT 2000 SRL va împodobi intersecția bulevardelor Tomis și Aurel Vlaicu, precum și zona din fața Școlii de înot Gheorghe Oancea
  • SC METCHIM TRADE S.R.L va împodobi o zonă din Parcul Tăbăcărie
  • CHIMPEX SA și AMEROPA GRAINS SA vor împodobi o zonă din parcul din fața Teatrului „Oleg Danovski”
  • RAJA va împodobi zona verde situată la intersecția străzii Caraiman cu Șoseaua  Mangaliei
De asemenea, S.C. LUXTEN LIGHTING COMPANY S.A. va împodobi bulevardul Tomis, tronsonul cuprins între strada Suceava și Lupoaică și bulevardul Al. Lăpușneanu, tronsonul cuprins între strada Soveja și bulevardul Tomis. Tot Luxten va împodobi și parcul de la Casa de Cultură, precum și mai multe sensuri giratorii din oraș.
 
În afară de aceste zone, încă 5 brazi vor fi amplasați în parcul Arheologic, în parcul de la Gara CFR, în parcul de la Casa de Cultură, în cel din Poarta 6 și în zona CET, la intersecția bulevardului Aurel Vlaicu cu strada Cumpenei. De împodobitul lor se vor ocupa tot cei de la Luxten.
 
Nouă, constănțenilor, nu ne rămâne decât să alegem cel mai frumos decor.
Trebuie doar sa intrăm pe pagina de Facebook a Primăriei Constanța și pe site-ul www.primaria-constanta.ro si să votăm zona favorită!

Câștigătorul va fi promovat în mod constant pe site-ul Primăriei Municipiului Constanța, precum și pe rețelele de socializare ale acesteia.
 
Haideți să nu lăsăm pandemia să ne fure bucuria Crăciunului! Haideți să ne implicăm cu toții și să aducem un strop de bucurie și multe zâmbete pe fețele tuturor, copii mici și mari, a transmis Primăria Municipiului Constanța.


Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța


Citește și: Primăria Constanţa Agenţii economici şi dezvoltatorii imobiliari, solicitați să împodobească oraşul de sărbători

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Lilici

05 Dec, 2020 05:09

Si ce scrii pe declaratie ca sa vezi aceste zone si sa votezi. Mai ales ca nici una nu este in cartierul tau.

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.