Constanța Amenzi de zeci de mii de lei pentru depozitarea ilegală a deșeurilor pe domeniul public (GALERIE FOTO)

sursa foto: Primăria ConstanțaSăptămâna trecută, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au desfășurat mai multe activități specifice care au avut ca scop verificarea respectării legislației în domeniul protecției mediului și a gestionării deșeurilor.

În urma verificărilor s-au aplicat 175 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 180.000 lei.

Sursa foto: Primăria ConstanțaPotrivit unui comunicat al Primăriei Constanța, printre abaterile constatate menționăm: pungi de gunoi menajer lăsate lângă cosuletele stradale, nesalubrizarea carosabilului în perimetrul șantierelor prin murdărirea drumului public cu diverse materiale/substanțe, depozitarea/abandonarea deșeurilor de orice tip pe domeniul public în alte tipuri de recipiente decât europubele (saci, cutii, bidoane), neigienizarea terenurilor afectate de vegetație crescută în exces ori depozitări de deșeuri de orice fel, pungi de gunoi menajer lăsate lângă cosuletele stradale. etc.

„Totodată, oamenii legii au dispus și măsuri complementare pentru remedierea neconformităților constatate.

Pentru a evita încalcarea normelor legale vă rugăm să acționați în mod responsabil și să gestionați în mod corespunzator deșeurile.

Facem apel la constănțeni să semnaleze în continuare orice fapte antisociale la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro“ - au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Amenzi pentru constănțenii care aruncă gunoaie pe stradă (GALERIE FOTO)

02 Jun 2022 1048

Gunoaie abandonate pe străzile din municipiul Constanța. Au fost aplicate mai multe amenzi (GALERIE FOTO)

18 May 2022 1120

Polițiștii locali constănțeni - amenzi pentru cetățenii care nu respectă regulile de depozitare a gunoaielor

24 Nov 2021 1157

În ce zone din Constanța au loc lucrări de întreținere și igienizare? Ce amenzi pot primi cei care aruncă gunoaie la întâmplare (galerie foto)

05 Jul 2019 1429

Acţiune de igienizare în zona Valea Portului din Constanţa. Ce amenzi riscaţi dacă aruncaţi gunoiul pe stradă (galerie foto)

19 Nov 2018 1685

Gunoaie aruncate la intersecția străzilor Panait Cernea și Chiliei din Constanța. Polițiștii locali au aplicat sancțiuni (galerie foto+video)

08 Aug 2018 1945

Trei persoane care au aruncat gunoi menajer pe domeniul public, amendate de poliţiştii locali dn Constanţa. La acțiune au participat și lucrători ai Polaris M Holding

06 Apr 2018 1849

Amenzi pentru constănţenii care aruncă gunoaie la întâmplare

14 Sep 2016 3808

UPDATE. Gunoaie și mașini avariate în parcare Amenzi date de ANPC proprietarilor hotelurilor Romanța, Miorița și Terra din Neptun (galerie foto)

06 Aug 2015 2218