Constanța Au început lucrările la Parcul "Dragoslavele" din cartierul Faleză Nord

Primăria Municipiului Constanța a început lucrările la Parcul "Dragoslavele" din cartierul Faleză Nord. Acesta va fi reconfigurat astfel încât să răspundă atât nevoilor copiilor, cât și tinerilor și adulților care locuiesc în zonă.

Lucrările prevăd modernizarea infrastructurii și reabilitarea aleilor ce vor fi amenajate cu pavele care vor spori confortul locuitorilor. Imediat ce vor fi terminate aceste lucrări se va trece la montarea echipamentelor de joacă, distribuite pe 3 zone. Parcul va fi dotat, de asemenea, cu o zonă de fitness și cu două miniterenuri de sport: unul de fotbal și unul de baschet pentru ca cei mici și nu numai să-și poată exersa abilitățile sportive cât mai aproape de casă, transmite Primăria.


Atât pe suprafața spațiilor de joacă, cât și pe cea a zonei de fitness sau a terenurilor de sport vor fi turnate covoare de cauciuc reciclat, diferite în funcție de specificul fiecărui spațiu.

Parcul va fi dotat cu mobilier urban pentru cei care se opresc să se odihnească. Vor fi amplasate bănci, coșuri de gunoi și o cișmea. Pentru că este vorba totuși de un parc, spațiul verde nu a fost ignorat. Astfel specialiștii în domeniu vor realiza și o reabilitare peisagistică. Vor fi plantate flori, arbuști ornamentali și gazon.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Constanța igienizează zone din municipiu. Care sunt acestea

18 Oct 2023 740

Lucrările avansează la Parcul Dragoslavele, din Constanța

06 Aug 2020 1686

Va deveni o zonă de agrement la standarde moderne Constanţa. Continuă lucrările în Parcul “Dragoslavele”

02 Jul 2020 1804

Măsuri pentru prevenirea răspândirii bolilor foarte contagioase. Unde se va acționa astăzi pentru dezinfecție

22 Jun 2020 1504

Constănțeanul supărat Locuitorii din Faleză Nord reclamă treaba de mântuială făcută de Primăria Constanța în parcul Dragoslavelor (galerie foto)

21 May 2020 3622

Care sunt costurile și cum va arăta parcul din cartierul Faleză Nord, după transformarea lui în zonă de agrement (galerie foto)

08 May 2020 9276

Un nou bar îşi face loc în Constanţa

16 Oct 2016 1719