Constanța Avarie majoră pe conducta principală de alimentare cu apă de pe strada Badea Cârțan în zona intersecției cu strada Ștefăniță Vodă

Sursa foto: PexelsConducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm, de pe strada Badea Cârțan în zona intersecției cu str. Ștefăniță Vodă din municipiul Constanța a înregistrat în cursul serii trecute o avarie majoră.

Potrivit SC RAJA SA, inițial, echipele de intervenție au încercat remedierea avariei cu conducta sub presiune, dar în urma sondajelor efectuate s-a stabilit necesitatea înlocuirii unui tronson, fapt ce a determinat întreruperea furnizării  apei potabile.

„Astfel, pe timpul execuției lucrărilor de intervenție, preconizate a se finaliza în cursul zilei de 05 iunie 2023, în jurul orei 14.00, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de străzile Badea Cârțan - Tulcei - Ștefăniță Vodă – Soveja, precum și cei arondați punctelor termice din zonă.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp“ - au mai precizat reprezentanții SC RAJA SA.

Citește și: 

RAJA anunțăSe oprește apa în Costinești și Schitu! Iată în ce perioadă

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.