Constanța Circulația autovehiculelor, restricționată alternativ, pe câte un sens de mers. În ce zonă și în ce interval orar

  • Săptămâna trecută, pe porțiunea cuprinsă între bulevardul Tomis și strada Mircea cel Bătrân a bulevardului Mamaia, carosabilul a fost recondiționat cu asfalt de tip MASF.

Noaptea trecută, la Constanța a fost decopertat stratul de asfalt existent pe sensul de mers către strada Mihai Viteazu.

De asemenea, au fost demarate lucrările de frezare și pe celălalt sens de mers.

Intervențiile vor continua și în această noapte, circulația autovehiculelor fiind restricționată alternativ, pe câte un sens de mers, în intervalul orar 19.30 – 5.00.

Ulterior procesului de frezare, carosabilul decopertat va fi recondiționat cu asfalt. Lucrările se vor desfășura joi și vineri noapte, cu aceleași restricții de trafic rutier.

Proiectul de reconfigurare urbană pe care Primăria Municipiului Constanța îl implementează pe bulevardul Mamaia implică trotuare moderne, carosabil reabilitat, piste de biciclete și mult spațiu verde, se arată într-un comunicat al Primăriei Constanța.


În cursul săptămânii trecute, pe porțiunea cuprinsă între bulevardul Tomis și strada Mircea cel Bătrân a bulevardului Mamaia, carosabilul a fost recondiționat cu asfalt de tip MASF, specific drumurilor cu trafic rutier intens.

De asemenea, pe tronsonul delimitat de străzile I.G. Duca și Mihai Viteazu, aspectul bulevardului s-a schimbat deja prin modernizarea traseelor pietonale, recondiționarea carosabilului, amenajarea de treceri de pietoni cu pavele tactile pentru persoanele cu dizabilități și  montarea rulourilor naturale de gazon care sunt întreținute permanent de un sistem de irigații modern. Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil. Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se execută lucrări, se mai precizează în comunicat.


Sursa foto: Primăria Constanța

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

FC Farul Constanţa „100 de premii pentru Centenarul în alb-albastru”, concurs adresat fanilor „marinarilor”

19 Dec 2020 2304

Locuințele modulare din cartierul Henri Coandă vor fi reabilitate de primăria Constanța

02 Jul 2020 536

Constanţa Sute de câini comunitari au fost adoptaţi de locuitorii oraşului

27 Sep 2019 987

Primăria Constanţa îşi reface stocul de produse de papetărie şi hârtie pentru copiatoare, imprimante şi faxuri (document)

19 Jul 2017 1339

Un funcţionar de la Starea Civilă a fost suspectat după ce ar fi falsificat certificate de naştere

30 Jun 2016 1451

Aproape 1.500 de posturi Constanţa va avea Serviciu Public de Asistenţă Socială (document)

31 Aug 2015 4809