Constanța Consum illicit de droguri pe litoral

Sursă foto: Facebook/ Jandarmeria Mobilă Constanța
În perioada 1-3 iulie,  300 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanța au fost la datorie conform Planului de Acțiune „Litoral 2022”, în municipiul Constanța, stațiunile Mamaia, Costinești și Vama Veche pentru menținerea liniștii și ordinii publice în sistem integrat cu lucrătorii I.P.J. Constanța sau în patrule independente.

Totodată, jandarmii grupării au acționat și împreună cu lucrători din cadrul A.R.B.D.D. (Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii) în vederea prevenirii și combaterii faptelor antisociale pe plajele sălbatice Corbu și Vadu.

În perioada mai sus menționată, pe timpul activităților desfășurate, au fost constatate 5 fapte de natură penală cu 9 autori la Legea 143/ 2000, privind combaterea traficului și consumului illicit de droguri. Tinerilor depistați fiindu-le întocmite actele de sesizare, iar bunurile găsite asupra lor au fost predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

Deasemenea, jandarmii grupării au aplicat un număr de 26 sancțiuni contravenționale (15 amenzi și 11 avertismente). Valoarea sancțiunilor contravenționale ridicându-se la suma de 4.500 RON.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.