Constanța Cum arată parcarea de pe strada Parâng, în urma lucrărilor efectuate de echipele Confort Urban (galerie foto)

  • În urmă cu două luni, echipele  Confort Urban SRL a finalizat lucrările de amenajare a parcării situate pe strada Parâng. 
  • Primăria Municipiului Constanța continuă să construiască noi locuri de parcare în toate cartierele orașului prin identificarea și amenajarea potrivită a locurilor virane și reorganizarea spațiilor existente.
În urmă cu două luni, Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL a finalizat lucrările de amenajare a parcării situate pe strada Parâng. Spațiul public urban a fost reconfigurat pentru a fi adaptat nevoilor locuitorilor din zonă.

Au fost create 26 de noi locuri de parcare în urma lucrărilor de excavare, compactare și asfaltare a terenului. Spațiile destinate staționării autovehiculelor au fost marcate și numerotate corespunzător.

Primăria Municipiului Constanța continuă să construiască noi locuri de parcare în toate cartierele orașului prin identificarea și amenajarea potrivită a locurilor virane și reorganizarea spațiilor existente.

Vă prezentăm imagini înainte și după finalizarea lucrărilor edilitare, precizează Primăria Municipiului  Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.