Constanța Dr. Aurel Palade, cadru didactic la Facultatea de Arte, numit director interimar la Teatru pentru Copii și Tineret

  • Drd. Aurel Palade, cadru didactic asociat la Facultatea de Arte, Universitatea Ovidius, a fost numit director interimar la Teatru pentru Copii și Tineret Constanța.

Dr. Aurel Palade, cadru didactic titular la Facultatea de Arte, Universitatea Ovidius, a fost numit director interimar la Teatru pentru Copii și Tineret Constanța, din dispoziția președintelui CJC, MIhai Lupu.

Acesta va începe activitatea în această săptamană, a precizat Stelia Gima, vicepreședintele Consiliului Județean Constanța.

Fostul director a demisionat săptămâna trecută.

 Romică Stan și-a înaintat demisia din funcția de manager al Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare“ pe data de 6 ianuarie a.c.

Secretariatul comisiei de evaluare pe anul 2019 a managementului de la Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de mare” a făcut public rezultatul evaluării. Astfel, managerul Romică Stan a obținut după analiza raportului anual de activitate – nota 9,73 iar la susținerea interviului  - 9,93. Astfel cu nota finală -  9,83, Stan a trecut de evaluarea anuală.
 
Evaluarea managementului de către Consiliul Județean Constanța pentru instituția de cultură -Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de mare”, s-a realizat în conformitate cu dispozițiile Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 189/2008 privind managementul instituțiilor publice de cultură, cu modificările și completările ulterioare, aprobată prin Legea nr. 269/2009, cu modificările și completările ulterioare, denumită în continuare ordonanța de urgență, coroborate cu prevederile prezentului regulament-cadru.

Citește și:  Evaluarea anuală a managerului Teatrului pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de mare”. Ce notă a obținut?
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Constantean

12 Jan, 2021 12:21

A demisionat cu 9.83 la evalyare ? Interesant.....

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.