Constanța. Echipele Confort Urban continuă intervențiile pe bulevardul Tomis

  • Bulevardele Constanței, recondiționate cu asfalt rezistent la trafic rutier intens.
Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă lucrările de modernizare a carosabilului pe bulevardul Tomis, între strada Nicolae Iorga și bulevardul Mamaia.

Noaptea trecută s-a turnat cel de-al doilea strat de asfalt, pe sensul de mers către strada Nicolae Iorga. Este vorba despre o mixtură asfaltică de tip MASF, cu un grad mare de elasticitate, utilizată la infrastructura rutieră cu trafic intens. Lucrările vor continua toată săptămâna, circulația autovehiculelor fiind restricționată parțial, în intervalul ora 19:30 – 05:00.

Simultan cu intervențiile de pe bulevardul Tomis, pe bulevardul Mamaia continuă procesul de frezare a carosabilului pe tronsonul delimitat de bulevardul Tomis și strada Mircea cel Bătrân. Intervențiile se vor desfășura toată săptămâna, cu aceleași restricții de trafic rutier. Mâine noapte se vor finaliza lucrările de asfaltare a carosabilului pe bulevardul Mamaia, la intersecția cu bulevardul Tomis.

Bulevardele Tomis și Mamaia se află în plin proces de reabilitare. Proiectul de reconfigurare urbană a marilor bulevarde implică trotuare moderne, carosabil reabilitat, benzi unice pentru transportul în comun, piste de biciclete și mult spațiu verde.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se execută lucrări, precizează Primăria Municipiului  Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

Sursa foto: Primăria Municipiului  Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.