Constanţa. Întâlnire de lucru cu reprezentanții asociațiilor de proprietari


Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, împreună cu cei doi viceprimari, Dumitru Babu și Costin Răsăuțeanu au participat vineri la o nouă întâlnire de lucru cu președinții și administratorii asociațiilor de proprietari din municipiul Constanța.

La întâlnirea din Sala Mare a Casei de Cultură a Sindicatelor au fost prezenți și reprezentanți ai tuturor regiilor și direcțiilor din cadrul aparatului administrativ, dar și Ion Dănuț Jugănaru, directorul general al Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța.

Discuțiile s-au axat pe dificultățile cu care se confruntă asociațiile de proprietari în Constanța și soluțiile pentru rezolvarea acestora. "Vreau  ca dumneavoastră dar și cei care locuiesc în condominiile administrate de dumneavoastră să folosească aplicația Sesizări Constanța care ne ajută să localizăm exact problema. Aplicația este georeferențiată și știm unde să intervenim. După ce se rezolvă problema, ați primit răspuns, avem în fiecare dimineață o raportare a sesizărilor și rezolvărilor" a declarat primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău.

Edilul a vorbit și despre importanța lucrărilor efectuate cu responsabilitate și a venit cu o propunere inedită:  "Am nevoie de recomandări de firme serioase. Vreau să facem o listă cu firme pe care să o trimitem tuturor asociațiilor. Dați-ne experiențele bune ca să le punem la dispoziția tuturor. Haideți să facem un efort și să adunam și exemplele de bună practică"

Următoarea intalnire va avea loc în luna august, tot la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanţa

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Atenție! Urmează amenzile Primăria Constanța a dat peste 300 de avertismente asociațiilor de proprietari și gospodăriilor individuale pentru necolectarea selectivă a gunoiului!

22 Oct 2023 2671

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Mirelei Manda Gheorghe, șef Biroul Sprijin, Indrumare si Control Asociatii de Proprietari din cadrul Primăriei Municipiului Constanța (DOCUMENTE)

11 Oct 2023 961

Primăria Municipiului Constanța a emis trei autorizații de construire pentru realizarea racordului la rețeaua de gaze naturale

22 Mar 2023 2016

Doar 12.6% dintre Asociațiile de Proprietari au reușit totuși să depună dosarele pentru reabilitare termică prin PNRR. După ce a făcut-o lată, Primăria Constanța le transmite că mai au o șansă la toamnă

19 Mar 2022 3791

Constănțeanul supărat. Asociațiile de proprietari din Constanța ar putea rata reabilitarea termică gratuită a blocurilor chiar din cauza Primăriei (DOCUMENTE)

15 Mar 2022 13570

UPDATE USR susține că Prefectura Constanța ar confirma că obligarea asociațiilor de proprietari de către Primărie de a se ocupa de amenajarea spațiilor verzi din jurul blocurilor este nelegală

06 Jan 2022 2339

Regulamentul de gospodărire se va aplica. Municipiul Constanța se transformă într-o veritabilă cazarmă. Se înființează comitetele de cartiere!

21 Jun 2021 4981

USR PLUS Constanța vrea să modifice în ședința de Consiliu Local de vineri HCL 77/2021. Orădenii au desființat în instanță Regulamentul care îi obliga să întrețină spațiile verzi din jurul blocurilor

09 Jun 2021 3243

Constănțeanul supărat. O nouă măsură nepopulară a administrației Chițac. Locatarii, obligați să îngrijească spațiile verzi din cartiere

03 Jun 2021 6675

Sondaj de opinie Sunteți de acord să vă tăiați singuri vegetația din jurul blocurilor?

31 May 2021 4579

Anunț RADET Constanța Programul de distribuire a facturilor către asociațiile de proprietari

12 Mar 2021 2063

RADET Constanța Anunţ important pentru reprezentanţii asociaţiilor de locatari/proprietari

10 Dec 2020 3408

RADET Constanța, precizări importante despre asociațiile debitoare

24 Nov 2020 2455

Anunț RADET Când pot fi ridicate facturile de la sediu de către asociațiile de proprietari

04 Jun 2020 1938

Scările de bloc din municipiul Constanța au fost dotate cu dozatoare de perete reîncărcabile cu dezinfectant. Cine le furnizează? (documente)

29 Apr 2020 3979