Actualitate

Constanța Locul de joacă din Portul Tomis, reamenajat (galerie foto)


• De curând, a fost turnat și covorul de cauciuc antitraumă, multistrat pentru siguranța prichindeilor
 
Reamenajarea locurilor de joacă continuă în municipiul Constanța.

După ce, în toamna anului trecut, locul de joacă din Portul Tomis a fost dotat cu echipamente noi, moderne, în această primăvară spațiul a fost extins, suprafața acestuia fiind dublată. Muncitorii au nivelat terenul, au împrejmuit cu borduri spațiul în așa fel încât, la finalizarea tuturor lucrărilor, să fie asigurate toate condițiile pentru siguranța celor mici.

Spațiul extins a fost dotat și cu elementele de joacă noi (leagăne, jocuri pe arc, căsuță și cățărători) la standarde europene, iar de jur împrejurul locului de joacă a fost montat un gard frumos colorat.

De curând a fost turnat și covorul de cauciuc antitraumă, multistrat pentru siguranța prichindeilor, frumos colorat și atractiv atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

Mai mult decât atât, întreaga zonă se transformă într-una de agrement. Pentru părinți și bunici au fost montate băncuțe și coșuri de gunoi, iar spațiul verde rămas urmează să fie amenajat cu gazon, flori, arbori și arbuști. Bănci vor fi amplasate și pe aleile din jurul locului de joacă.

Fie că vorbim despre locuri de joacă mici care se află între blocuri sau despre cele mai mari, Primăria Municipiului Constanța lucrează pentru ca toate spațiile destinate celor mai mici locuitori ai Constanței să fie modernizate și să poată fi folosite în siguranță. Rugăm constănțenii să mențină curățenia în spațiile de joacă, iar dacă observă fapte antisociale să anunțe Direcția Generală Poliția Local la nr de telefon 0241.484205 sau 0799606142 (WhatsApp), se arată într-un comunicat al Primăriei Constanța.


Sursa foto: Primăria Constanța

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Atenție, constănțeni! Covorul de cauciuc de la locul de joacă din Portul Tomis, distrus

27 May 2020 660

Constanța Locul de joacă din Portul Tomis, extins și dotat cu elementele de joacă noi

19 May 2020 708

Constanța Se extinde locul de joacă din Portul Tomis

03 Apr 2020 795

Pericol la locul de joacă. Un copil de doi ani a căzut de la înălțime la locul de joacă din Portul Tomis (Galerie foto+video)

08 May 2018 2323

Primăria Constanţa, pasibilă de sancţiuni Horia Constantinescu, comisar şef adjunct al CJPC – „Vom marca fiecare loc de joacă periculos“

20 Sep 2017 2803

Incident la locul de joacă din Portul Tomis. Un copil de 4 ani a căzut printre scândurile unui topogan (galerie foto+video)

19 Sep 2017 4426

Cum arată locul de joacă pentru copii din Portul Tomis. Are nevoie de reabilitare (galerie foto + video)

27 May 2017 2704