Constanţa Lucrări, în desfăşurare la Parcul Dragoslavele din cartierul Faleză Nord



Primăria Municipiului Constanța continuă lucrările la Parcul "Dragoslavele" din cartierul Faleză Nord. Acesta va fi reconfigurat
astfel încât să răspundă atât nevoilor copiilor, cât și tinerilor și adulților care locuiesc în zonă.
 
Lucrările sunt în plină desfăşurare, iar locul a fost împrejmuit pentru ca totul să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.
 
Asfaltul a fost decopertat pentru amplasarea viitoarelor locuri de joacă, a terenurilor de fotbal şi a spaţiilor pentru fitness iar în
continuare vor avea loc mici lucrări de toaletare a arborilor.  Toată infrastructura parcului  va fi modernizată, iar aleile vor fi amenajate cu pavele care vor spori confortul locuitorilor. Imediat ce vor fi terminate aceste lucrări se va trece la montarea echipamentelor de joacă, distribuite pe 3 zone. Parcul va fi dotat, de asemenea, cu o zonă de fitness și cu două miniterenuri de sport: unul de fotbal și unul de baschet pentru ca cei mici și nu numai să-și poată exersa abilitățile sportive cât mai aproape de casă.
 
Atât pe suprafața spațiilor de joacă, cât și pe cea a zonei de fitness sau a terenurilor de sport vor fi turnate covoare de cauciuc reciclat, diferite în funcție de specificul fiecărui spațiu.  Parcul va fi dotat cu mobilier urban pentru cei care se opresc să se odihnească. Vor fi amplasate bănci, coșuri de gunoi și o cișmea. Pentru că este vorba totuși de un parc, spațiul verde nu a fost ignorat. Astfel specialiștii în domeniu vor realiza și o reabilitare peisagistică. Vor fi plantate flori, arbuști ornamentali și gazon.  
 
Sursa foto: Primăria Constanţa
 
 
 

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Lucrările avansează la Parcul Dragoslavele, din Constanța

06 Aug 2020 1686

Va deveni o zonă de agrement la standarde moderne Constanţa. Continuă lucrările în Parcul “Dragoslavele”

02 Jul 2020 1804

Primăria Constanța împreună cu angajații Polaris continuă acțiunile de curățenie în municipiu

27 May 2020 1754

Constănțeanul supărat Locuitorii din Faleză Nord reclamă treaba de mântuială făcută de Primăria Constanța în parcul Dragoslavelor (galerie foto)

21 May 2020 3621

Care sunt costurile și cum va arăta parcul din cartierul Faleză Nord, după transformarea lui în zonă de agrement (galerie foto)

08 May 2020 9275

Constanța Au început lucrările la Parcul "Dragoslavele" din cartierul Faleză Nord

05 May 2020 2290

Constanța Parcul Dragoslavele se transformă în zonă de agrement la standarde europene (galerie foto)

04 Mar 2020 3227

Primăria Municipiului Constanța continuă acțiunile de întreținere și igienizare a spațiilor verzi (galerie foto)

17 Jul 2019 1417