Constanța Mai mulți bărbați, prinși la volan sub influența băuturilor alcoolice

  • Polițiștii au depistat mai mulți bărbați care au condus sub influența băuturilor alcoolice în mai multe localități din județul Constanța.

Comunicatul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța

La data de 5 decembrie a.c., în jurul orei 1.35, polițiști din cadrul Postului de Poliție Lumina au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism pe strada Năvodari din comuna Lumina, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 5 decembrie a.c., în jurul orei 00.50, polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au identificat un bărbat, de 26 de ani, care a condus un autoturism pe strada Revoluției din orașul Hârșova, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 4 decembrie a.c., în jurul orei 17.10, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 48 de ani, care a condus un autoturism pe strada Cumpenei din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Bărbatul a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.


La data de 4 decembrie a.c., în jurul orei 15.45, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un autoturism pe Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Bărbatul a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. La data de 4 decembrie a.c., în jurul orei 2.10, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 381, între municipiul Medgidia și localitatea Valea Dacilor, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că bărbatul în cauză ar fi sustras autoturismul pe care îl conducea, de la un alt bărbat, pe care îl cunoștea, însă care nu i-a dat acordul pentru a folosi vehiculul.

La data de 4 decembrie a.c., în jurul orei 00.45, polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au identificat un bărbat, de 59 de ani, care a condus un autoturism pe strada Cășăriei din orașul Hârșova, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală. 

Sursă foto: Pixabay

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Razie a polițiștilor din Năvodari. Ce au descoperit

28 Jan 2022 379

Constanța. Cargoscan, sistemul mobil al Poliției Române de scanare a containerelor (GALERIE FOTO și VIDEO)

28 Jan 2022 1117

Percheziții în Ialomița și Călărași la persoane bănuite de furt

27 Jan 2022 305

Percheziții în mai multe județe, printre care și Tulcea. Vizate, persoane care ar fi obținut certificate false de vaccinare anti-Covid19

27 Jan 2022 432

Bilanțul principalelor misiuni desfășurate de structurile MAI, în ultimele 24 de ore. Zeci de percheziții domiciliare!

26 Jan 2022 415

Județul Constanța Dosar penal pentru o femeie băută, prinsă de polițiști la volan, cu viteză peste limita legală

25 Jan 2022 584

Județul Constanța Acțiuni ale polițiștilor pentru combaterea violenței și menținerea liniștii publice

23 Jan 2022 572

Constanța Bărbat în stare de ebrietate avansată, prins la volan. Nu a putut fi testat cu aparatul etilotest

23 Jan 2022 800

Județul Constanța Un bărbat a fost amendat pentru nerespectarea măsurii carantinei

23 Jan 2022 679

Român amendat pentru că ținea în casă un struț

22 Jan 2022 812

UPDATE. Județul Brașov Trei copii au căzut într-un lac înghețat. Doi au ieșit din apă, iar al treilea este căutat de echipele de salvare

22 Jan 2022 928

Situația la frontieră, în ultimele 24 de ore. Cele mai tranzitate puncte de trecere

22 Jan 2022 505

Județul Constanța. Bărbat la volan prins fără permis, în localitatea Sinoe

20 Jan 2022 633

Constănțean arestat preventiv pentru conducere sub influența alcoolului

20 Jan 2022 663

Județul Constanța Băiat de 16 ani cercetat pentru furt, după ce a sustras un flex dintr-o societate comercială

20 Jan 2022 572