Constanța. Marșul motocicliștilor în memoria lui Mario Rider. Din Parcul Tăbăcărie, biserica Sfântul Mina, către Medgidia

 
Astăzi, de la ora 12.00, un masiv grup de motocicliști, va pleca, din Parcul Tăbăcărie, din apropierea bisericii Sfântul Mina, către Medgidia, într-un marș în memoria lui Mario, așa după cum au anunțat pe pagina de Facebok Comunitatea Motociclistilor Constanteni.
 
Ei vor marca, astfel, doi ani de la trecerea în neființă a celui cunoscut în comunitatea lor drept Mario Rider, pe numele său Marius Gheorghe.

 Marius Gheorghe, un pasionat al motoarelor, în vârstă de 26 de ani, și-a pierdut viaţa, într-un accident rutier pe 10 august 2015.

În dimineața aceea motociclistul circula pe DJ 381, pe o  Yamaha R1, și la intrare în municipiul Medgidia s-a ciocnit cu un autoturism Dacia, al cărui șofer a ieșit de pe o stradă laterală fără să se asigure.

În urma impactului atât tânărul, cât și conducătorul auto și-au pierdut viața.

Motociclistul era angajat la Batalionul 911 Capidava Medgidia și a fost înmormântat cu onoruri militare.

Avea scris pe Facebook:  „Şi când mor vreau să-mi scrie pe mormânt «N-am cedat, n-am fost laş, n-am fost drac, dar nici sfânt»
 
 

Citeşte şi


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Mihai Catalin

06 Aug, 2017 23:50

In Medgidia a facut iar victime ca si anul trecut! Accident rutier intre 2 motociclete!

Articole asemanatoare

„Tu erai în lumea ta, simţindu-te zeu printre muritori“ Mario „Rider“ a fost condus pe ultimul drum de rude, prieteni şi motociclişti (galerie foto)

13 Aug 2015 5090

Motociclistul mort la Medgidia, înmormântat astăzi Update - „Şi când mor vreau să-mi scrie pe mormânt «N-am cedat, n-am fost laş, n-am fost drac, dar nici sfânt»” (galerie foto)

12 Aug 2015 6657