Constanța O tânără, cadru militar, cerută în căsătorie la ceremonia de depunere a jurământului militar. Ce răspuns a primit tânărul din partea iubitei (VIDEO)


  • Cerere în căsătorie la ceremonia de depunere a jurământului militar la Constanța 
Un moment emoționant al festivității de depunere a Jurământului Militar, desfășurate la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale, a fost cel în care elevul de anul I Mălin Crișu a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, elev caporal Elena Iuliana Tudoran, elevă în anul II. 

Iată postarea de pe pagina de Facebook a Ministerului Apărării Naționale 

Cerere în căsătorie la ceremonia de depunere a jurământului militar: „Acum, când m-am legat prin jurământ față de țară, vreau să mă leg și prin dragoste față de tine!”


Un moment emoționant al festivității de depunere a Jurământului Militar, desfășurate la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale, a fost cel în care elevul de anul I Mălin Crișu a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, elev caporal Elena Iuliana Tudoran, elevă în anul II: „Acum, când m-am legat prin jurământ față de țară, vreau să mă leg și prin dragoste față de tine! Vrei să fii soția mea pentru tot restul vieții?” – au fost vorbele pe care tânărul de 21 de ani le-a rostit în fața persoanelor aflate la ceremonie.

Răspunsul a venit plin de emoție, dar și cu multă siguranță de sine: „DA!”

Mălin și Iuliana sunt amândoi din Iași și s-au cunoscut în urmă cu un an. Deși sunt încă foarte tineri, au știut din prima clipă că îi va lega o dragoste ca cea despre care veacuri întregi poeții au scris versuri. De altfel, fata cochetează cu poezia și cu arta teatrală și nu de puține ori și-a așternut trăirile inspirate de iubitul său, în metafore, pe hârtie.

Iuliana a ales cariera militară în urmă cu un an, din pură pasiune și cu multă determinare. Anul acesta, Mălin a ales să își urmeze îndemnul inimii, care, în taină, îi cerea să fie mai aproape de aleasa sa, așa că astăzi îmbracă amândoi haina de marinar militar. Astfel, cei doi logodnici pornesc la drum umăr la umăr cu un ideal comun, dar și cu dragoste.

Sursa foto-text: Facebook/ Ministerul Apararii Nationale, Romania - www.mapn.ro (Text: Cristina Sîmbeteanu, Video: Matei Ghioc (Trustul de Presă al Armatei) 

PRECIZĂRI:


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

În Constanța Sfântul Gheorghe, patronul spiritual al militarilor din Forțele Terestre, sărbătorit de Brigada 9 Mecanizată „Mărășești”

23 Apr 2024 199

#citeșteDobrogea Generalul Emanoil Boteanu, un prim comandant al Marinei Române

23 Apr 2024 354

Teatrul Colegiului Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța, la Festivalul Regional de Teatru „Caragiale între trecut, prezent și... viitor”​ (FOTO)

22 Apr 2024 488

Știri Constanța ​Aniversare de 130 de ani și restaurarea Monumentului Regimentului 34 Infanterie din Topraisar (GALERIE FOTO)

22 Apr 2024 365

Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța „La mulți ani Batalionului 341 Infanterie!” (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 445

Ministerul rus al Apărării va înfiinţa un centru de producție drone

20 Apr 2024 380

Ministerul Apărării Naționale, prin Unitatea Militară 02311 Constanța angajează! Ce post este scos la concurs

20 Apr 2024 6898

Constanța! Achitare pentru un jandarm și doi polițiști, acuzați de purtare abuzivă!

19 Apr 2024 680

Airsoft Un hobby plin de acțiune și strategie

19 Apr 2024 288

MApN împachetează cadouri pentru eroii supraviețuitori ai celui de-Al Doilea Război Mondial

19 Apr 2024 533

Un avion rusesc a fost doborât de armata ucraineană

19 Apr 2024 405

Exercițiu militar de instruire cu termen scurt de notificare, în raioane din județul Tulcea

18 Apr 2024 440

Dacor Plast SRL execută lucrări de reparații curente la o unitate militară din Constanța. Ce valoare are contractul (DOCUMENTE)

18 Apr 2024 465

Ziua Porților Deschise la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale din Constanța

18 Apr 2024 442

O femeie angajată în Armată, arestată preventiv! Și-a bătut crunt fetiţa de două luni

18 Apr 2024 473